Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αναβάλλεται για το 2022 ο Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Χωρίς κατηγορία στις 05/04/2021

Λόγω κορωνοϊού η εφετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στις 17/4 – Οι συμμετοχές που είχαν δηλωθεί θα μεταφερθούν

|> Με ιδιαίτερη λύπη η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής του 12ου Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 25 Απριλίου 2021. Κι αυτό επειδή η κορύφωση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θέσει οι αρχές για την διαχείρισή της, καθιστούν απαγορευτική τη διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης μαζικού αθλητισμού.

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες συγκεντρώνουν κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου περισσότερες από 10.000 κόσμου, οπότε αυτήν την περίοδο είναι αδύνατη η πραγματοποίησή τους.

Εξαιτίας της εξέλιξης αυτής, η διεξαγωγή των αγώνων μετατίθεται με φυσική παρουσία σε νέα ημερομηνία, στις 17 Απριλίου 2022. Όλες οι συμμετοχές που είχαν δηλωθεί για το 2020, θα μεταφερθούν αυτόματα στο επόμενο έτος και τον 13ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο.

Μέχρι τότε, η διοργάνωση εργάζεται ώστε να προετοιμάσει τη διενέργεια μιας ειδικής έκδοσης του Ποσειδωνίου, ενός ψηφιακού (virtual) αγώνα με φιλανθρωπική διάθεση τις ερχόμενες εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε νέα ανακοίνωση το επόμενο διάστημα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: