Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σαββατοκύριακο με 200 κιθάρες στο Μέγαρο, στη συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 19/04/2018

Διεύθυνση: Βαγγέλης Μπουντούνης

|> Σε μία από τις μεγαλύτερες κιθαριστικές συναυλίες, που έγινε ποτέ, με 200 κιθάρες και την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη (φωτό), πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 21 και 22 Απριλίου, από την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας και με τους “Κιθαριστές”.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, είναι μία από τις δύο κιθαριστικές ορχήστρες της περιφέρερειας, μαζί με αυτήν της Κρήτης, που συμμετέχει σε αυτήν την κορυφαία συναυλία. Είναι επίσης η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα από τον Νομό Μαγνησίας που αναγνωρίζει η Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Ιδρυτής της Ορχήστρας , που πρωτοεμφανίσθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής του Βόλου, είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης και καλλιτεχνικός διευθυντής, ο κιθαριστής-τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης. Την ορχήστρα στις συναυλίες της, διευθύνει ο μαέστρος-κιθαριστής, Αλέξανδρος Παπαρίζος.

Σημειώνεται ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, συμμετέχει σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλον τον κόσμο, με το cd “Volos-Magnesia Guitar Festival  2017” της “FM Records”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: