Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 26/04/2021

Μέσω διαδικτύου ο εορτασμός της UNESCO και θα συμμετάσχει η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων – Διάρκεια από 29/4 έως 3/5

|> Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων συμμετέχει στις διαδικτυακές εκδηλώσεις της UNESCO για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου,  που αρχίζουν την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου και κορυφώνονται τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021.

Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα διοργανωθούν, σε όλο τον κόσμο εκατοντάδες εκδηλώσεις, για την προσωπική ασφάλεια των δημοσιογράφων, τη βιωσιμότητα των ΜΜΕ, την παραπληροφόρηση καθώς και θεματικές ενότητες ειδικού περιφερειακού περιεχομένου με ομιλητές από διαφορετικές Ενώσεις μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εφέτος, η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων την Πρωτομαγιά, τιμά όλους τους δημοσιογράφους που πέθαναν από Covid-19. Στη διοργάνωση του Σαββάτου 1 Μαΐου, θα συζητηθούν οι βέλτιστες πρακτικές για την ασφαλή άσκηση της δημοσιογραφίας και τη διασφάλιση της υγιεινής από τον Covid-19 στις αίθουσες σύνταξης των ειδήσεων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: