Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αισθητή η απουσία του Εθνικού Πειραιώς από την Α’ Εθνική!

Χωρίς κατηγορία στις 16/01/2022

Μέτρηση του sport-fm.gr έδειξε ότι η ιστορική πειραϊκή ομάδα σε δείγμα 5.832 ατόμων ήρθε πρώτη με ποσοστό 36,59% με δεύτερη την Παναχαϊκή με 24,90%

|> Δημοσκόπηση με δείγμα 5.832 ατόμων, έβγαλε τον Εθνικό Πειραιώς ως την ποδοσφαιρική ομάδα που λείπει από την  Α’ Εθνική, περισσότερο από κάθε άλλη! Με βάση τα αποτελέσματα του poll που έγινε για λογαριασμό του www.sport-fm.gr ο Εθνικός κατέλαβε με σχετική άνεση την πρωτιά! Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Η σχετική ανάρτηση του www.sport-fm.gr, αναφέρει:

Το μεγάλο poll του sport-fm.gr για το ποια ομάδα «λείπει» περισσότερο από την Α’ Εθνική ολοκληρώθηκε, με τις κάλπες να κλείνουν μετά από τρία 24ωρα. Αφήσαμε λίγο παραπάνω τη διαδικασία, καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και θέλαμε να προλάβετε να ψηφίσετε όλοι!

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο: Ο Εθνικός είναι η ομάδα που -σας- λείπει περισσότερο από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου! Η ιστορική ομάδα του Πειραιά πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα της διαδικασίας και κατέλαβε με σχετική άνεση την πρωτιά, συγκεντρώνοντας το 36,59% των ψήφων!

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Παναχαϊκή, με το 24,90% των ψήφων. Ουσιαστικά, μεταξύ των δύο ήταν η… μάχη! Στην τρίτη θέση, χαρακτηριστικά, βρέθηκε ο Αθηναϊκός με 6,16%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll:

Εθνικός: Η ομάδα που «λείπει» περισσότερο από την Α' Εθνική

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: