Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πάνω από 650 μαθητές και μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων πήγαν στην εκδήλωσή “τους”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 27/05/2017

Από 14 Ειδικά Σχολεία

|> Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η ετήσια γιορτή για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων της περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 650 παιδιά.

Η εκδήλωση, που έγινε στη «Μηχανική Καλλιέργεια» στη Νίκαια, διοργανώθηκε από την περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Κατά τη διάρκεια των δύο ωρών της εκδήλωσης τα παιδιά από 14 Ειδικά Σχολεία απόλαυσαν πλούσιο πρόγραμμα, με δρώμενα και δραστηριότητες. Η εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και την παρακολούθησαν γονείς και εκπαιδευτικοί.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης σε δήλωσή του υπογράμμισε τα εξής:

«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς δράσεων, που έχουν γίνει, τη φετινή σχολική χρονιά, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων. Με αυτή την εκδήλωση, που γίνεται για τρίτη χρονιά και φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός, είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το σχολικό έτος μαζί με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, τιμώντας τον δύσκολο και καθημερινό αγώνα τους αγάπης και αξιοπρέπειας. Σε αυτή τη προσπάθειά τους η Περιφέρεια θα είναι σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: