Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλη η συμμετοχή στον 30ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας που έγινε χθες στο ΣΕΦ

ΥΓΕΙΑ στις 24/10/2016

Βραβεία από Μώραλη

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες το πρωί και έδωσε την εκκίνηση στον 30ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας 15.000 μ. και 2.000 μ.,  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τον αγώνα, που ήταν υπό την αιγίδα του δήμου Πειραιά,  διοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά σε συνεργασία με το ΣΕΦ και  ήταν αφιερωμένος στον «Σύνδεσμο Φίλων Ασθενών ΕΑΝΠ Μεταξά».

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος είπε:

«Καλημέρα σε όλους κι από εμένα. Είναι χαρά που είμαι και φέτος εδώ, είναι χαρά που έχει επιστρέψει το δρομικό κίνημα στον Πειραιά. Η παρουσία μου εδώ, σηματοδοτεί, πρώτον τη στήριξη στους αγώνες δρόμου του Πειραιά, σε όλους τους αγώνες δρόμου για να αθλούμαστε και δεύτερον τη στήριξη στους Δρομείς Υγείας  Πειραιά, έναν σημαντικό σύλλογο, έναν σύλλογο που  προωθεί τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την αγάπη του για τον αθλητισμό, για το τρέξιμο. Είναι τιμή για την πόλη του Πειραιά που υπάρχει ένας τέτοιος σύλλογος που ιδρύθηκε στον Πειραιά και κατάφερε να επιστρέψει ο δρομικός αγώνας στον Πειραιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Ανεξάρτητα το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα πάρει μετάλλιο, νομίζω η συμμετοχή έχει σημασία.

 

Ευτυχώς, ο καιρός έφτιαξε από χθες και μπορεί να γίνει ένας σωστός αγώνας. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, σε όσους στηρίζουν τον αγώνα, στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά πρώτα απ όλα, αλλά και όσους τον στηρίζουν,  βλέπω πολλούς υποστηρικτές στα πανό. Να ευχαριστήσω κι εγώ τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Τάκη Καλογερόγιαννη για τη συνεργασία που είχε και την προσπάθεια που κατέβαλλε.

Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας, κάθε χρόνο να τον βελτιώνουμε και σε οποιαδήποτε άλλη ιδέα  ο δήμος θα είναι  αρωγός  να βοηθήσει και να συνδράμει.  Να είστε καλά. Καλή επιτυχία σε όλους».

Στην συνέχεια ο κ. Μώραλης βράβευσε τους νικητές του 30ου Βαρτζάκειου Δρόμου Υγείας. Επίσης, από την πλευρά του δήμου Πειραιά βράβευσαν νικητές ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Καλογερόγιαννης και ο δημοτικός σύμβουλος  της παράταξης «Το Λιμάνι της Αγωνίας» Δημήτρης Γκερλές.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: