Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε video κυκλοφορεί η μεγάλη συναυλία της 6ης Μαΐου 2016 του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 27/06/2017

Από την “FM Records”

|> Μεγάλη τιμή θεωρείται για το Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, η κυκλοφορία βίντεο από την δισκογραφική εταιρία “FM Records”, της μεγάλης συναυλίας της 6ης Μαΐου 2016, του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, στο Αμφιθέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή.

Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης (Thrace Guitar Festival), διοργανώνεται από το 2014, κάθε χρόνο στην Κομοτηνή, με την αμέριστη βοήθεια του δήμου Κομοτηνής και της προέδρου της δημοτικής επιχείρησης, Νατάσας Λιβεριάδου.

Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο διεθνούς φήμης συνθέτης και κιθαριστής Δημήτρης Σβυντρίδης (φωτό) και συμπαραστάτης ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013, από τον Στέλιο Γκόλγκαρη και τον Βασίλη Μαστοράκη, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της κιθάρας, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα σε ακριτικές περιφέρειες, όπως η Θράκη.

Η διοργάνωση θεωρείται πλέον από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη, όχι μόνο για τον αριθμό συμμετεχόντων σπουδαστών, αλλά και για τους παγκοσμίως καταξιωμένους κιθαριστές από όλο τον κόσμο, που συμπράττουν στις συναυλίες του Φεστιβάλ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: