Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συντρίμμια UFO βγαίνουν στο φως από το Πεντάγωνο

ΚΟΣΜΟΣ στις 26/07/2020

Μελετώνται μυστηριώδεις συναντήσεις μεταξύ πιλότων και αγνώστων ιπταμένων οχημάτων

|> Μέρη οχημάτων που δεν υπάρχουν στον Πλανήτη μας, εξετάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, μήπως προέρχονται από εξωγήινο πολιτισμό ή απλώς αποτελούν συντρίμμια αεροσκαφών άλλων χωρών.

“Η υπηρεσία UFO του Πενταγώνου θα δημοσιοποιήσει ορισμένα ευρήματα”, αυτόν τον τίτλο είχε χθες δημοσίευμα/ανάρτηση της εφημερίδας “New York Times“,  όπου τονίζεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημοσιοποίησε, επίσημα, βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και δείχνουν ανεξήγητα αντικείμενα.

Όπως αναφέρεται, για πάνω από μια δεκαετία, το πρόγραμμα, που βρίσκεται τώρα στο Γραφείο Ναυτικών Πληροφοριών (Office of Naval Intelligence), διαθέτει μυστηριώδη γεγονότα σε διαβαθμισμένες ενημερώσεις. Και πως παρά τις δηλώσεις του Πενταγώνου ότι διέλυσε κάποτε ένα κρυφό πρόγραμμα για τη διερεύνηση Αγνώστου Ταυτότητος Ιπταμένων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ), η προσπάθεια παρέμεινε σε εξέλιξη. Έτσι μετωνομάστηκε και τοποθετήθηκε στο Γραφείο Ναυτικών Πληροφοριών, όπου αξιωματούχοι συνεχίζουν να μελετούν μυστηριώδεις συναντήσεις μεταξύ στρατιωτικών πιλότων και μη αναγνωρισμένων εναέριων οχημάτων.

Τον περασμένο μήνα σε έκθεση της επιτροπής της Γερουσίας που περιγράφει τις δαπάνες για τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας για τον επόμενο χρόνο, αναφέρεται ότι το πρόγραμμα, ήταν «να τυποποιήσει τη συλλογή και την αναφορά» η “Task Force Unidentified Aerial Phenomenon”, σχετικά με τις παρατηρήσεις ανεξήγητων εναέριων οχημάτων και ότι θα αναφέρει -τουλάχιστον ορισμένα από τα ευρήματά της- στο κοινό εντός 180 ημερών μετά την έγκριση της υπηρεσίας πληροφοριών.

Ενώ άλλοτε αξιωματούχοι συμμετείχαν στην προσπάθεια – συμπεριλαμβανομένου του Χάρι Ριντ -πρώην ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας- ελπίζουν ότι το πρόγραμμα θα αναζητήσει αποδεικτικά στοιχεία οχημάτων από άλλους κόσμους, η κύρια εστίασή του είναι να ανακαλύψει εάν ένα άλλο έθνος, ειδικά οποιοσδήποτε πιθανός αντίπαλος, χρησιμοποιεί τεχνολογία αεροπορικής αεροπορίας που θα μπορούσε να απειλήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: