Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έκοψε την βασιλόπιτα η Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 27/02/2020

Μετά την πατροπαράδοτη τελετή η εκδήλωση συνεχίστηκε στο κέντρο “Αρχοντικό”!

|> Η Υπηρεσία Ασφαλείας  Βουλής των Ελλήνων, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην αίθουσα “Κων. Παπακωνσταντίνου” του κοινοβουλευτικού μεγάρου, παρουσία του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα των Αντιπροέδρων, των γενικών διευθυντών, των διευθυντών και υπαλλήλων υπηρεσιών της Βουλής, ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο κέντρο “Αρχοντικό”, στο Περιστέρι, σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα που κυριάρχησε η μαζικότητα συμμετοχής και ο αυθορμητισμός. Στους χαιρετισμούς της η διοίκηση της Υπηρεσίας έκανε αναφορά για δημιουργική νέα χρονιά στα στελέχη. Γενικά το όλο κλίμα επιβεβαίωνε την άρρηκτη σχέση μεταξύ της ακεραιότητας της τωρινής διοίκησης και της επιτυχίας μιας Υπηρεσίας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η νέα διοίκηση της Ασφάλειας της Βουλής έχει πραγματοποιήσει, κατά γενική ομολογία ουσιαστικές αλλαγές που συνίστανται στην  ορθολογιστική διαχείριση του προσωπικού αλλά και στην ανανέωση και εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής ασφαλείας, με άμεσο αποτέλεσμα την αναβάθμιση του παραγόμενου έργου τους. Χωρίς στερεότυπα και ιδεοληψίες η κύρια  αποστολή της Υπηρεσίας αυτής, είναι η διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κοινοβουλίου, καθώς τυχόν έκνομες ενέργειες σε βάρος του, θα στρέφονται ενάντια σε ό,τι συμβολίζει τη Δημοκρατία μας, το δημοκρατικό πολιτικό μας σύστημα και το κράτος δικαίου. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: