Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με ένα “κλικ” η ΠΟΜΙΔΑ ανοίγει τα… χαρτιά της για κάθε ενδιαφερόμενο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 26/10/2016

Στο www.pomida.gr

«Σηκώθηκε» στη γνωστή διαδικτυακή θέση www.pomida.gr  η νέα ιστοσελίδα της ΠΟΜΙΔΑ, με εντελώς νέα εμφάνιση και σύγχρονη λειτουργικότητα, ειδήσεις και χρηστικές πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σημαντικές υπηρεσίες προς τα μέλη, αλλά και νέα φόρμα εγγραφής μελών με έκπτωση στις συνδρομές ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών και ΑμΕΑ αλλά και νομικών προσώπων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Στον νέο ιστότοπο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να βρουν ειδήσεις, αναλύσεις και συμβουλές για όλα τα θέματα που τους αφορούν, όπως:

  • Φορολογικά (πλήρεις πίνακες για τους φορολογικούς συντελεστές ΕΝΦΙΑ, φόρου εισοδήματος, μεταβίβασης, γονικών παροχών, τεκμηρίων κλπ.)
  • Μισθώσεις κάθε είδους ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικών, τουριστικών κ.α.) και  επεξεργάσιμα πρότυπα κείμενα για όλες τις κατηγορίες μισθώσεων.
  • Έλεγχοι και επιθεωρήσεις κτιρίων (ενεργειακό πιστοποιητικό, ταυτότητα κτιρίων, κ.α.).
  • Πολεοδομικά θέματα, τακτοποίηση αυθαιρέτων, δασικοί χάρτες, κτηματολόγιο.
  • Διαχείριση κτιρίων, διαφορές συνιδιοκτητών, ανελκυστήρες, θέρμανση, προσωπικό.
  • Το πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων «ΠΟΜΙΔΑ – INTERAMERICAN με ειδικά προνόμια για τα μέλη της οργάνωσης. Μέσω της ιστοσελίδας υπολογίζετε on line το τελικό κόστους ασφάλισης για κάθε διαμέρισμα, κατάστημα, γραφείο, κοινόχρηστα πολυκατοικίας κλπ.
  • Το πρόγραμμα «ΟικοΑναβάθμιση» που εξασφαλίζει εκπτώσεις στις τιμές υλικών και υπηρεσιών για οικοδομικές εργασίες.
  • Ειδική ενημέρωση για τους ιδιοκτήτες διατηρητέων κτηρίων.
  • Ειδικές υπηρεσίες για τα μέλη (απάντηση από νομικούς, φοροτεχνικούς και μηχανικούς του γραφείου στα ερωτήματα που τους απασχολούν, πρόσβαση στον «Οδηγό του Ιδιοκτήτη και Διαχειριστή, ενημερωμένο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης ή εκμισθωτής ακινήτων και διαχειριστής κτιρίου, κ.α.).
  • Τα στοιχεία των οργανώσεων και γραφείων ενημέρωσης ιδιοκτητών σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον στην ιστοσελίδα της ΠΟΜΙΔΑ αναρτώνται όλες οι δραστηριότητες της οργάνωσής μας με τα υπομνήματα, τις επιστολές και τα δελτία Τύπου από το έτος 2002 μέχρι σήμερα, το περιοδικό μας «Τα Νέα των Ιδιοκτητών» που εξακολουθεί να αποστέλλεται δωρεάν σε όλα τα μέλη καθώς και η ενημέρωση για τα σεμινάρια που διοργανώνει η Ομοσπονδία σε συνεργασία με εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες φοροτεχνικούς, δικηγόρους, μηχανικούς κ.α.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: