Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με γεύση… Κουν, ο ‘’Βυσσινόκηπος’’ του ‘’Διάχρονου’’ στον Ν. Κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 06/02/2024

Σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, με τη Μαίρη Βιδάλη, τον Οδυσσέα Σταμούλη, τον Μπάμπη Χατζηδάκη

|> Ο ‘’Βυσσινόκηπος’’ του Τσέχωφ ανεβαίνει το Σάββατο 17/2 στο ‘’Διάχρονο Θέατρο’’ του Νέου Κόσμου, με σκηνοθεσία του Γιάννη Μόρτζου. Τους τρεις βασικούς ρόλους θα επωμιστούν η Μαίρη Βιδάλη (Λιούμπα), ο Οδυσσέας Σταμούλης (Γκάγεφ) και ο Μπάμπης Χατζηδάκης (Λοπάχιν).

Στους άλλους ρόλους οι: Σωτήρης Αντωνίου, Μαρλέν Κάραλη, Χρήστος Μαραθιάς, Ρόουζ Μουτζούρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Βασίλης Τραϊφόρος, Περικλής Τσαμαντάνης, Κωνσταντίνος Τσιομίδης και Ροδούλα Χαμηλοθώρη.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Μόρτζος, η σκηνοθεσία θα ακολουθήσει απολύτως το κείμενο του Άντον Τσέχωφ, με τη μέθοδο διδασκαλίας του Κάρολου Κουν και πως ο Τσέχωφ δεν θα ενταχθεί σε πειραματικές διασκευές.

Η μετάφραση και οι φωτισμοί είναι του Γιώργου Δανεσή, τα σκηνικά της Ιωάννας Κατσιαβού, τα κοστούμια της Γκαλίνας Σουλτανόβιτσι, η μουσική σύνθεση -ειδικά για την παράσταση- του Θάνο Γεωργουλά και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Χρήστος Μαραθιάς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:30 και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 210.7233229.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 12 ευρώ (για άνω των 65 και φοιτητές), 10 ευρώ (ομαδικά), 5 ευρώ (ΑΜΕΑ, ηθοποιοί και κάτω των 12 ετών). Είσοδος δωρεάν για συνταξιούχους ηθοποιούς και θεατρικούς κριτικούς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: