Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια

Χωρίς κατηγορία στις 06/01/2019

Εκπρόσωποι της πολιτικής, της ΤΑ και φορέων παρέστησαν στην καθιερωμένη ρίψη του Σταυρού

|> Με κάθε επισημότητα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πειραιά, ο καθαγιασμός των υδάτων.

Την κυβέρνηση, στην τελετή εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ενώ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε, ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην τελετή παρέστησαν: Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο  πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας,  οι βουλευτές Κώστας Δουζίνας, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Τραγάκης, Νίκος Κούζηλος, Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Καμμένος, και ο πρώην  βουλευτής .  Δημήτρης Καρύδης.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:  «Πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά και εφέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων, με μια πολύ όμορφη ημέρα. Θα ευχηθώ, όπως κάθε χρόνο, το φως της ημέρας να φωτίσει όλους τους Έλληνες, όλους εμάς  να ξεπεράσουμε τα πολλά προβλήματα που εδώ και χρόνια μας ταλαιπωρούν. Χρόνια πολλά σε όλους τους Πειραιώτες και σε όλους τους Έλληνες».

Επίσης, στην τελετή του καθαγιασμού των υδάτων, παρευρέθηκαν ο Σπύρος Σπυρίδων μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέσβεις ξένων χωρών, καθώς και εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας. Ακόμη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης, ο γ.γ. του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, ο τέως δήμαρχος Πειραιά και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αγραπίδης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νικόλαος Βλαχάκος, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Αργουδέλης, Στέλιος Γαϊτανάρος, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Κυριάκος Σιγαλάκος,  Γιάννης Μελάς και Σταύρος Βοϊδονικόλα, η πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Κορίνα Λαουλάκου, η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο εντεταλμένος δημοτικός  σύμβουλος Νίκος Καλαμακιώτης, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων  της πόλης και πλήθος κόσμου.

Τον Σταυρό ανέσυραν από τα νερά του λιμανιού του Πειραιά άνδρες του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.

Ακολούθησε δεξίωση του Δήμου στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: