Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Λειτουργεί η δωροέκθεση της Μητρόπολης στην Αγία Τριάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 04/12/2021

Με τις ευλογίες… Μώραλη έγιναν τα εγκαίνια και χοροστατούντος του σ. Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ – Έκθεση με απλά και χρήσιμα δώρα

|> Εγκαινιάστηκε και λειτουργεί η δωροέκθεση της Μητρόπολης Πειραιά, στο Πνευματικό Κέντρο του ΙΝ της Αγίας Τριάδας και βρίσκει την ανταπόκριση του κοινού. Τα εγκαίνια έγιναν χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς  κ. Σεραφείμ και παρουσία του δημάρχου κ. Μώραλη.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και στο έργο του Δήμου Πειραιά, υπογραμμίζοντας: «με τον Δήμο Πειραιώς και με όλους τους κοινωνικούς φορείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε ένα μεγάλο λιμάνι που έχει ανοιχτές αγκαλιές σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως».

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, είπε:

«Στον Πειραιά είμαστε όλοι ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό: στη στήριξη των συνανθρώπων μας που διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες. Όλοι μαζί καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες. Νιώθω χαρούμενος που η πόλη μας διαθέτει μια Μητρόπολη με έντονο κοινωνικό έργο και έναν δραστήριο Μητροπολίτη με μεγάλη προσφορά στην πειραϊκή κοινωνία. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Μητρόπολη Πειραιά για τη δωροέκθεση  και για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει με αίσθημα αλληλεγγύης να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, κάτι που πιστεύω πως αποτελεί υποχρέωση, αλλά  και ηθικό μας καθήκον».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: