Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με bullying και… Ισνογκούντ διανθίζεται η παραίτηση της αντιδημάρχου Σαλαμίνας

Ειρήνη Μπινιάρη: “Καληνύχτα…”!

Μεγάλο πλήγμα δέχθηκε χθες η δημοτική Αρχή Σαλαμίνας, με την παραίτηση τής αντιδημάρχου και αν. δημάρχου Ειρήνης Μπινιάρη, λες και δεν έφταναν τα τόσα και τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί…

Η παραίτηση τής μέχρι χθες αντιδημάρχου και αναπληρώτριας δημάρχου, η οποία επέλεξε να παραμείνει ανεξάρτητη και απλή δημοτική σύμβουλος, δημιουργεί ερωτηματικά για το πώς λειτουργεί ο δήμος Σαλαμίνας και κατά πόσο η δημοτική Αρχή ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες του νησιού.

Το γεγονός και μόνον ότι η Ειρήνη Μπινιάρη μιλάει για… bullying και για… Ισνογκούντ , είναι οπωσδήποτε ανησυχητικό, για τον απλό λόγο ότι δεν αφορά την αυθαίρετη δομή τάφου στον κεντρικό διάδρομο του νεκροταφείου (…), αλλά την απασχόληση ιθυνόντων μακράν των αρμοδιοτήτων τους.

Στην παραίτησή της η Ειρήνη Μπινιάρη, που προανήγγειλε στο f/b, αναφέρει:
«Μια πολιτική διαδρομή που ξεκίνησε με μεγάλο αγώνα και με υπερβολικό μεράκι για το καλό των συνανθρώπων μας… Κλείνει από την πλευρά μου αύριο με μια δόση πικρίας… Ως άνθρωπος όμως δεν κάνω πίστωση στα πιστεύω και στις αξίες μου… Πάμε για άλλα… Εκεί που το bullying που δέχεται ο πρώτος δεν έχει καμία αξία… Βαρέθηκα τους Ισνογκούντ με τα πριόνια τους στη θέση του Ισνογκούντ… Καληνύχτα … Μια καινούρια μέρα ξεκινάει αύριο…».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: