Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μοναδική φιλανθρωπική συναυλία με Πλιάτσικα και Μηλιώκα αύριο στο Βεάκειο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 22/09/2015

Για την “Αλληλεγγύη Πειραιά”

Μακάρι ο καιρός να μην σαμποτάρει την αυριανή βραδιά στο Βεάκειο, όπου στις 9 μμ δίνεται συναυλία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Γιάννη Μηλιώκα, για τις φιλανθρωπικές δράσεις της «Αλληλεγγύης Πειραιά».

Οι δύο τραγουδοποιοί θα καλύψουν μία μουσική διαδρομή από το 1989 μέχρι σήμερα, με τις δεκάδες επιτυχίες τους, όπως: «Μοναξιά μου όλα», «Ροζ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Για το καλό μου», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ποιμενικό ροκ» κ.ά. και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

pliatsikas - miliokas - afisaΣημειώνεται ότι τη βραδιά θα ανοίξει το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ «Νόστος».

Για όσους δεν γνωρίζουν Η «Αλληλεγγύη Πειραιά» ιδρύθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών επιβίωσης των ανέργων, απόρων και αστέγων συμπολιτών μας, θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης.

Έτσι, ο δήμος Πειραιά, παραχώρησε το Βεάκειο στην «Αλληλεγγύη» για να δοθεί η αυριανή συναυλία των Πλιάτσικα-Μηλιώκα, της οποίας τα έσοδα θα είναι προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ στην είσοδο του αμφιθεάτρου και 10 ευρώ στην προπώληση (ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου και γραφεία «Αλληλεγγύης» Ευριπίδου 49, ισόγειο 10 πμ με 9 μμ καθημερινά).

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: