Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Μύθοι και πραγματικότητες για την αγορά της Κίνας”, από τον Γιάννη Μπουτάρη

Χωρίς κατηγορία στις 20/05/2016

Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου για την υποστήριξη και ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής επιχειρηματικής συνεργασίας διοργανώνει την Κυριακή 22/5 και ώρα 12:00 – 14:00 ημερίδα στο πλαίσιο της 27ης διοργάνωσης του Πολυσυνεδρίου Money Show στη Θεσσαλονίκη, στο Hyatt Recency Thessaloniki (αίθουσα Έφεσος 3) με τίτλο: “Μύθοι και πραγματικότητες για την αγορά της Κίνας: Πρόκληση και προοπτική για τη Β. Ελλάδα”. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δράσεις και οι σκοποί του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου το οποίο λειτουργεί από το 1995 με Π.Δ., ενώ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα τοποθετηθεί τόσο θεσμικά όσο και με την επιχειρηματική του εμπειρία και δράση για την οινοκαλλιέργεια και τις προοπτικές των εξαγωγών του κρασιού στην αγορά της Λ.Δ. της Κίνας.

Εξειδικευμένες επιχειρήσεις/μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου από τη Βόρεια Ελλάδα, που έχουν αναπτύξει ήδη επιτυχώς, επιχειρηματική συνεργασία με την Κίνα, θα παρουσιάσουν τις προοπτικές συνεργασιών των επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας με την τεράστια, προκλητική αλλά και ιδιόμορφη αγορά της στους τομείς του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: