Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέο αποχετευτικό δίκτυο κατασκευάζεται στο Μικρολίμανο

Χωρίς κατηγορία στις 13/02/2018

Παλιό αίτημα των κατοίκων σε μία από τις πιό τουριστικές περιοχές της χώρας

|> Νέο αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή των Προσφυγικών στο Μικρολίμανο, κατασκευάζει ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της επικείμενης ανάπλασης του εκεί παραλιακού μετώπου.

Το έργο, το οποίο υλοποιείται από τον δήμο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθώς το αποχετευτικό δίκτυο ήταν απαρχαιωμένο και με πολλά προβλήματα.

Ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επικείμενης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Μικρολίμανου, ο Δήμος Πειραιά σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής και την ΕΥΔΑΠ, προχώρησε σε μια συντονισμένη προσπάθεια,  με στόχο τη βελτίωση των δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης στην περιοχή των Προσφυγικών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Υλοποιούνται λοιπόν έργα, τα οποία είναι απαραίτητο να έχουν προηγηθεί της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο και αποτελούσαν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εργασίες επί της Ακτής Κουμουνδούρου, οι οποίες είναι επίσης πάγιο αίτημα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Μικρολίμανο. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: