Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Περάστε κόσμε” από τη Δευτέρα στην αγορά του Πειραιά!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 05/07/2022

Οι έμποροι υπόσχονται “γενναίες” εκπτώσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου – Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 17/7 από 11:00 πμ  έως τις 3:30 μμ.

|> Την Δευτέρα 11 του μηνός αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ) σε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους καταναλωτές σημειώνει ότι ο νόμος 4177/2013 δίνει  τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή (17 Ιουλίου) κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, με ωράριο λειτουργίας 11:00 – 20:00.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΕΣΠ έχει προτείνει την προαιρετική λειτουργία της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 11:00 έως τις 15:30.

Επίσης, στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, τονίζεται:

«Τα καταστήματα του Πειραιά συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια συγκράτησης των τιμών ώστε το μεγαλύτερο μέρος των ανατιμήσεων να μην περάσει στο ράφι, προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε ιδιαίτερα χαμηλές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Προσκαλούμε τους καταναλωτές, που αναζητούν τις πλέον συμφέρουσες τιμές για την κάλυψη των αναγκών τους, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη Αγορά του Πειραιά  και να επωφεληθούν από τις γενναίες εκπτώσεις και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: