Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Άνθιμος Ανανιάδης κοντά στα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου” τις ημέρες των Χριστουγέννων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 29/12/2017

Παρουσίασε την “Αστερόπη”

|> Αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σε μία κίνηση αγάπης και προσφοράς ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης και η συγγραφέας Κυριακή Χατζησωφρονίου βρέθηκαν στο ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» για να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν το σπουδαίο κοινωνικό έργο του.

Ο Ανανιάδης μάγεψε τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» με το παραμύθι «Η Αστερόπη» που έγραψε η Κυριακή Χατζησωφρονίου. Τα παιδιά διασκέδασαν και ταξίδεψαν σε έναν κόσμο με καλικάντζαρους και νεράϊδες. Με την ζεστή του φωνή και την παραστατική του αφήγηση κέρδισε την προσοχή των μικρών του φίλων που κρεμόντουσαν σε κάθε του λέξη. Έπαιξε με τα παιδιά, έβγαλε το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φίλους, τους χάρισε το παραμύθι σε cd, μοίρασε δώρα, κέρασε γλυκά και ευχήθηκε στα παιδιά που δεν τον άφηναν να φύγει, εφέτος τα Χριστούγεννα να γίνουν όλα τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Φεύγοντας μαζί με την συγγραφέα ευχαρίστησαν τα παιδιά για την τόση αγάπη που τους έδειξαν, έδωσαν συγχαρητήρια στους υπευθύνους και στις εθελόντριες για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στο ίδρυμα και τους υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν!

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: