Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο ‘’Δον Ζουάν φορέβερ’’ με τους… 1003 γάμους στο ‘’Μικρός Κεραμεικός’’!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 05/04/2024

Πρόκειται για ένα… show by Tenorman που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 19 Απριλίου

|> Την Παρασκευή 19 του μηνός στο θέατρο ‘’Μικρός Κεραμεικός’’ θα φιλοξενηθεί η… περίεργη παράσταση ‘’ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ φορέβερ’’ που πρόκειται για ένα… show by Tenorman!

Και ποιος είναι ο Tenorman… Είναι ο Γιώργος Τζιουβάρας, (Opera Chaotique), ο οποίος μετά από περίπου 1200 εμφανίσεις σε 22 χώρες όλου του κόσμου, με διεθνή βραβεία σε παγκόσμια φεστιβάλ, συνεργασίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Δ. Σαββόπουλο, Tiger Lillies, Ennio Morricone κ.α., παρουσιάζει τώρα τη νέα του παράσταση για πρώτη φορά στην Αθήνα. Που πρόκειται για ένα διαδραστικό έργο όπου το κοινό συμμετέχει ενεργά, αφού σε αρκετούς θα ζητηθεί να κάνουν κάποιο ρόλο!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Και τι έργο είναι το ‘’ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ φορέβερ’’… Το σχετικό σημείωμα αναφέρει:
Ο άνθρωπος που παντρεύτηκε 1003 φορές (και πέθανε άλλες τόσες). Διαδραστική μουσική κωμωδία για τραγουδιστή-μουσικό-performer και κοινό. Δον Ζουάν, ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής όλων των εποχών, ο φιλόσοφος εραστής του ωραίου, ο απατεώνας με τις τεράστιες κατακτήσεις αλλά και τις γελοίες αποτυχίες. Τώρα πια είναι 423 χρόνων, καταραμένος σε μια αιώνια ζωή. Μας ταξιδεύει στο χρόνο, στα ταξίδια του, στους διάσημους που γνώρισε, με τραγελαφικές αστείες ιστορίες και πολλή μουσική. Ο Δον Ζουάν εξομολογείται τα απόκρυφα μυστικά του. Πως είναι να σε βλέπουν όλοι ως απατεώνα; Ως κάθαρμα; Η κοινωνία μας αλλάζει στον χρόνο; Ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά;

Και:

Ο διεθνώς βραβευμένος καλλιτέχνης Γιώργος Τζιουβάρας Tenorman, αντλώντας από τον μύθο του Δον Ζουάν, ενώνει όλα τα ταλέντα του, το τραγούδι, τη σύνθεση, το performing και τη συγγραφή, αναζητώντας διαρκώς να ανακαλύπτει νέα είδη θεάματος.

Ανάμεσα σε θεατρικό μονόλογο με αλληλεπίδραση, με μουσική και stand up comedy, ανάμεσα σε λαϊκό ρομάντζο και πολιτικό δράμα, γέλιο και δάκρυ εναλλάσσονται συνεχώς προσφέροντας στο κοινό κάτι ιδιαίτερο και ψυχαγωγικό.

>>> Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/mikros-kerameikos-don-zouan-forever/

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: