Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η υπόθεση Πολάκη συνεχίζει να “πονοκεφαλιάζει” τη ΝΔ…

ΕΛΛΑΔΑ στις 19/09/2020

Ο Κυριάκος μάλλον ανακάλυψε τον υπαίτιο για την μη άρση ασυλίας του πρώην υπουργού

|Παραμένει αναστατωμένος ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας με την υπόθεση του Παύλου Πολάκη και το πώς την γλύτωσε ο ιδιόρρυθμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το «λάθος» αυτό πολλά γράφτηκαν, περισσότερα ειπώθηκαν και αρκετά συνεχίζουν να λέγονται. Σούσουρο κανονικό…

Τελικά, τι ακριβώς έγινε και οι βουλευτές της ΝΔ δεν προσήλθαν στο Κοινοβούλιο για να ψηφίσουν την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη;

Εάν εξαιρεθούν ακραίες εσωκομματικές αντιδράσεις, αλλά και κάποιες «ψύχραιμες» ότι δεν ήταν κατάλληλες μέρες για όξυνση των σχέσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε απομένει η διάπραξη κάποιου «λάθους». Κι όταν μιλάμε για λάθος, δικαιολογημένα οι υποψίες πέφτουν πάνω στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε υπαίτιος ο Θεσσαλονικιός βουλευτής. Είναι καλό να διατηρείται κάποια ψυχραιμία.

Ίσως αυτό να σκέφθηκε ο «ψηλός» γιός του «ψηλού» και δεν άφησε να περάσει έτσι το «θέμα», αλλά ασχολήθηκε σχολαστικά, τόσο -που όπως λέγεται- ο «μίτος» τον οδήγησε στον συνεργάτη του, Γιώργο Μυλωνάκη, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διόρισε Γενικό Γραμματέα της Βουλής.

Θα ευχόταν κάποιος να μην επιβαρύνεται ο τόσο έμπιστος «άνθρωπος του προέδρου» με την υπόθεση Πολάκη, αλλά την κατσάδα από τον Κυριάκο την «έφαγε» κανονικά! Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επιβαρυντικό στοιχείο για το μέλλον των σχέσεων των δύο ανδρών, ό,τι και αν σημαίνει αυτό…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: