Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πέθανε ο στυγνός εγκληματίας και ναζιστής Τσαρλς Μάνσον (83), φονιάς και της σταρ Σάρον Τέιτ

ΚΟΣΜΟΣ στις 20/11/2017

Πήγαινε για “ηγέτης”

|> Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος είχε μία άγρια εγκληματική δραστηριότητα στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Αν και πρώην κατάδικος είχε μαζέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες διάφορους και είχαν σχηματίσει μια ομάδα σατανιστών, με την επωνυμία «Οικογένεια Μάνσον», της οποίας τα μέλη της οποίας έτρεφαν απόλυτη λατρεία προς το πρόσωπό του.

Η σατανιστική αυτή ομάδα ήταν υπεύθυνη για πολλές άγριες δολοφονίες σε πλούσιες συνοικίες του Λος Άντζελες που είχαν προκαλέσει πανικό στην πόλη και σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1969, ο Τσαρλς Μάνσον ζήτησε από τις νεαρότερες ακολούθους του να δολοφονήσουν επτά ανθρώπους, στο πλαίσιο του σχεδίου του, σύμφωνα με την εισαγγελία, να προκαλέσει φυλετικές συγκρούσεις. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η 26χρονη σταρ του κινηματογράφου Σάρον Τέιτ (φωτό) -σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι- που ήταν 8 μηνών έγκυος και την οποία σκότωσαν με 16 μαχαιριές.

Το 1971 ο Τσαρλς Μάνσον καταδικάστηκε σε θάνατο μαζί με τέσσερα μέλη της οργάνωσής του. Όμως, αργότερα οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια κάθειρξη.

Η είδηση για τον θάνατο του Τσαρλς Μάνσον έγινε γνωστή από την αδελφή της Σάρον Τέιτ, την Ντέμπρα Τέιτ, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη φυλακή όπου κρατείτο ο Μάνσον και της είπαν ότι ο δολοφόνος πέθανε χθες Κυριακή το βράδυ.

Σημειώνεται ,ότι ο στυγνός φονιάς ήταν εδώ και καιρό άρρωστος και την περασμένη εβδομάδα είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο της Καλιφόρνιας.

>>> Υπ΄όψιν: Ο Τσαρλς Μάνσον, από την ημέρα που φυλακίστηκε ως ισοβίτης, δεν βγήκε ούτε για μία ώρα από τη φυλακή…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: