Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πέντε κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2017, απέσπασε η Celestyal Cruises

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 22/02/2017

Και με πρώτες θέσεις!

Η Celestyal Cruises, η εταιρία κρουαζιέρας που επικεντρώνεται στους προορισμούς που επισκέπτεται, ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσπασε πέντε κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2017.

Σημειώνεται ότι τα ετήσια βραβεία Cruisers’ Choice Awards του Cruise Critic βασίζονται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις που προκύπτουν από τις κριτικές των επιβατών κρουαζιέρας και αφορούν στην εξαιρετική εμπειρία κρουαζιέρας και την αξία που οι επιβάτες της Celestyal Cruises βιώνουν καθημερινά μέσα από τις αξιολογήσεις τους για την εταιρία, οι οποίες στη συνέχεια καθορίζουν και τις βαθμολογίες στα βραβεία Cruisers’ Choice.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κυριάκος Αναστασιάδης, δήλωσε: «Η Celestyal Cruises εστιάζει στο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία με επίκεντρο τον κάθε προορισμό που επισκέπτεται, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όσο και «ανεξερεύνητων» τουριστικά προορισμών στο Αιγαίο και την Κούβα» και συμπλήρωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αξίας εμπειρίες στους επιβάτες που επιλέγουν τις κρουαζιέρες μας. Επιπλέον, φέτος, είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε τον “Celestyal Τρόπο Διακοπών”, τόσο στην Κούβα όσο και το Αιγαίο, παρέχοντας προσφορές που καλύπτουν όλα τα έξοδα της κρουαζιέρας: την πλήρη διαμονή εν πλω, πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης επωνύμων ποτών, τις καλύτερες εκδρομές στην ξηρά, την βραβευμένη μας διασκέδαση εν πλω και τα φιλοδωρήματα. Η κατάκτηση των συγκεκριμένων βραβείων από την εταιρία μας αποδεικνύει πόσο πολύ αναγνωρίζεται και εκτιμάται από τους επιβάτες των κρουαζιέρων μας, η δέσμευσή μας για αριστεία και υπεραξία».

Στο Αιγαίο, η Celestyal Cruises το 2017 εισάγει νέους προορισμούς, όπως το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο, και τα Χανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο μια καινούργιας κρουαζιέρας που ονομάζεται «Πανοραμικό Αιγαίο», καθώς και τη δυνατότητα επίσκεψης είτε στη Σάμο είτε στο Κουσάντασι με τα δρομολόγια της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου», προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν λιγότερο γνωστούς προορισμούς – «στολίδια» – της περιοχής.

Τα βραβεία Cruisers’ Choice του Cruise Critic περιλαμβάνουν ερωτηματολόγια που υποβλήθηκαν και αφορούν κρουαζιέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2016 και οι οποίες κατανέμονται σε τέσσερις κατηγορίες: Κρουαζιερόπλοια Μεγάλου Μεγέθους (2.000 επιβάτες και περισσότεροι), Κρουαζιερόπλοια Μεσαίου Μεγέθους (1.200 – 1.999 επιβάτες), Κρουαζιερόπλοια Μικρομεσαίου Μεγέθους (400 – 1.199 επιβάτες) και Κρουαζιερόπλοια Μικρού Μεγέθους (λιγότεροι από 400 επιβάτες).

Η Celestyal Cruises κατέκτησε τέσσερα βραβεία στις κορυφαίες κατηγορίες για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Η εταιρία επιπλέον κέρδισε μια θέση στην κορυφαία δεκάδα για τη συνολική κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: