Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παραιτήθηκε σήμερα από δημοτική σύμβουλος Πειραιά η ιατρός Αναστασία Χαλικιά

Χωρίς κατηγορία στις 29/09/2016

Στη θέση της η Πόπη Αστεριάδη

Την παραίτηση της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Πειραιά, με τον συνδυασμό της διοικούσας παράταξης “Πειραιάς-Νικητής”, υπέβαλε σήμερα η ιατρός Αναστασία Χαλικιά.

Σε επιστολή της προς τον δήμαρχο Πειραιά, η κυρία Χαλικιά, τονίζει πως οι ανειλημμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το βεβαρημένο της πρόγραμμα “καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή μου στα κοινά με τον τρόπο τον οποίο εγώ έχω οραματιστεί“.

Τη θέση της Αναστασίας Χαλικιά στο δ.σ., καταλαμβάνει η Πόπη Αστεριάδη.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Η κυρία Χαλικιά, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, υπήρξε πολύτιμη συνεργάτης και συνέβαλλε καταλυτικά, με πρωτοβουλίες και εποικοδομητικές προτάσεις στο έργο της δημοτικής αρχής.

Η ενέργειά της να υποβάλει την παραίτηση της, γιατί δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όσο επιθυμούσε στα κοινά του Πειραιά, δείχνει έναν άνθρωπο με υπευθυνότητα, που αντιμετωπίζει με την πρέπουσα σοβαρότητα τον κορυφαίο θεσμό της πόλης μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Παρά την παραίτησή της, η κυρία Χαλικιά δεν παύει να είναι συνεργάτης μας, μέλος του συνδυασμού μας».

Από την πλευρά της η Αναστασία Χαλικιά, σε επιστολή της προς τον δήμαρχο αναφέρει:

«Ο φόρτος εργασίας και το λειτούργημα το οποίο κάνω καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή μου στα κοινά με τον τρόπο τον οποίο εγώ έχω οραματιστεί και που θεωρώ ότι αξίζει στην παράταξή μας. Παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την αίτηση παραίτησής μου, θεωρήστε όμως ότι εξακολουθεί να ισχύει ότι και αρχικά είχα δεσμευθεί ότι θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας και θα συνδράμω με όποιον τρόπο μου επιτρέπεται στο δύσκολο έργο σας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: