Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παρουσιάστηκε αναπτυξιακό Σχέδιο Αναπτυξιακής Στρατηγικής για τον Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 30/09/2016

Παρουσία Αλεξιάδη-Χαρίτση

Παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του Σχεδίου Αναπτυξιακής Στρατηγικής Π20 “Πειραιάς 2020 Ανάπτυξη -Εργασία” του δήμου Πειραιά, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέπτυξε το πλαίσιο της στρατηγικής της δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη της πόλης, στη συνέχεια ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος  Κόκκαλης,  αναφέρθηκε αναλυτικά στους άξονες της Αναπτυξιακής Στρατηγικής του δήμου Πειραιά ενώ ο σύμβουλος του δημάρχου για θέματα ΕΣΠΑ Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, ανέλυσε την πρόταση που θα υποβάλει ο δήμος Πειραιά προς την Περιφέρεια Αττικής, αξιοποιώντας το εργαλείο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης.

Στην παρουσίαση απηύθυναν χαιρετισμό ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξανδρος Χαρίτσης και εκ μέρους της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου,  ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο αν. υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, οι βουλευτές Ελένη Σταματάκη, Γεωργία Γεννιά και Νίκος Κούζιλος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Νίκος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ και της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο εμπορικός διευθυντής της Cosco Αναστάσιος Βαμβακίδης, τα μέλη δ.σ. του Ο.Λ.Π. Αθανάσιος Λιάγκος και Γιάννης Κούβαρης, η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο Β΄ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Περικλής Διακουμάκος. Επίσης  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι Πειραιά, ο διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Νίκος Διαμαντής κ.ά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: