Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πειραϊκό σαββατόβραδο αναδρομής στη “χρυσή” δεκαετία του ΄60, με τους “Νόμος 4000”

Χωρίς κατηγορία στις 30/01/2017

Στο “Jam Street”

Στα… πατρώα εδάφη επιστρέφουν οι “Νόμος 4000” και το ερχόμενο Σάββατο 4/2, είπαν να “τα δώσουν όλα” σε μία βραδιά αφιερωμένη
στη “χρυσή” δεκαετία του ΄60, δηλαδή σαν τότε που άρχιζαν να παίζουν ροκ σε διάφορα σχήματα.

Οι “Νόμος 4000” που είναι όλοι Πειραιώτες, θα εμφανιστούν στο “Jam Street” (Καραολή και Δημητρίου 56) και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν μία μία δυναμική αναδρομή σε εκείνα τα χρόνια, με κομμάτια των: “Beatles”, “Rolling Stones”, “Kinks”, “Animals”, “C.C. Revival”, Joe Cocker, Jimi Hendrix…

Για την ιστορία, τα μέλη του συγκροτήματος έχουν εμφανιστεί σε όλα τα κλαμπ του Πειραιά (20 Cocktails, Princess Sinikon), στα Μουσικά Πρωινά του Κίμωνα Αρέτα (“Τερψιθέα”) και του Γιώργου Καρατζαφέρη (“Νεράϊδα”), στα Μουσικά Πρωινά του Νίκου Μαστοράκη (“Ορφέας”) και του Ηλία Καραμανέα (Ρεξ) και αργότερα, ως φοιτητές πια, στο “On Τhe Rocks”, στο “Hobby”,  στο “ABC” και σε άλλα κλαμπ της εποχής.

Αργότερα διαλύθηκαν, ο καθένας πήρε τον επαγγελματικό του δρόμο και ξανάσμιξαν το 2008, οπότε η μουσική ήταν και… ψυχοθεραπεία!

Από τότε, κάνουν δυο-τρεις εμφανίσεις τον χρόνο. Έδωσαν μια μεγάλη συναυλία στο “Κύτταρο” και έπαιξαν στον “Πυρήνα”, στο “Mike’s”, στο “Glam”, στις “1002 Νύχτες”, στο Κηποθέατρο Νίκαιας, στις γιορτές της Νεμέας και σε άλλους χώρους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: