Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ένα φλυτζάνι ελληνικός καφές με λίγη ζάχαρη και τα κιλά γίνονται παρελθόν!

ΥΓΕΙΑ στις 16/08/2016

Σχεδόν μηδενικές θερμίδες!

Πηγή: ecozen.gr |> Σημαντικό ρόλο στον έλεγχο του βάρους μας παίζουν οι «υγρές θερμίδες», αυτές δηλαδή που καθημερινά προσλαμβάνουμε μέσα από τα ροφήματα και ποτά που καταναλώνουμε.

Αν θέλουμε λοιπόν να χάσουμε βάρος σημαντικός παράγοντας είναι το να ελέγξουμε αυτές τις υγρές θερμίδες, που μπορεί καθημερινά να λαμβάνουμε σε περίσσεια, χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε.

Ο καφές από μόνος του δεν έχει θερμίδες. Οι θερμίδες που θα περιέχει ένας καφές εξαρτώνται από τη ζάχαρη, το γάλα, το αφρόγαλα ή την κρέμα, τη σοκολάτα κ.α. που κανείς θα προσθέσει.

Κατά συνέπεια ένας καφές που έχει γάλα όπως ο καπουτσίνο ή ροφήματα καφέ με πολύ γάλα, κρέμες, ζάχαρη και λιπαρά μπορεί να αποδώσουν μέχρι και 200-300 θερμίδες.

Αντίθετα είδη καφέ που δεν «σηκώνουν» γάλα και δεν απαιτούν πολλή ζάχαρη απαιτούν εξαιρετικές επιλογές για όσους προσέχουν το βάρος τους αλλά και την υγεία τους.

Μια τέτοια εξαιρετική επιλογή είναι ο ελληνικός. Ένα φλυτζάνι ελληνικός καφές έχει σχεδόν μηδενικές θερμίδες.

Αν βάλουμε λίγη ζάχαρη αυτές δεν ξεπερνούν τις είκοσι ανά κουταλάκι. Μιλάμε δηλαδή για μια εξαιρετική επιλογή κατάλληλη και για όσους ακολουθούν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: