Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μήνυμα του δρ Αρδαβάνη προς “ναυτιλλομένους στο διαδίκτυο”

FLASH στις 17/07/2021

Προσοχή! Υπάρχει επιδημία υστερικής οπτικής νευρίτιδας εκδηλουμένη με ημιανοψία -κάθετη ή οριζόντια – Παρατίθεται εκλαϊκευμένος πίνακας

|> Στο πλαίσιο των “Ασκήσεων Αυτοκυριαρχίας” του, που δημοσιοποιεί κατά διαστήματα στο διαδίκτυο ο ιατρός και λογοτέχνης Αλέξανδρος Αρδαβάνης*, σήμερα έγινε αντιληπτή η πρόσφατη ανάρτησή του “Ασκήσεις Αυτοκυριαρχίας – 46”, η οποία αφορά ιδιαίτερα εκείνους που είναι σαν… εμάς! Έχει τίτλο “Προς ναυτιλλομένους στο διαδίκτυο” και γράφει:

Προσοχή! Υπάρχει επιδημία υστερικής οπτικής νευρίτιδας εκδηλουμένη με ημιανοψία -κάθετη ή οριζόντια. Οι πάσχοντες χάνουν είτε το αριστερό είτε το δεξιό οπτικό πεδίο με συνέπεια να κινδυνεύουν βαδίζοντας σε κάθε κοινωνικό χώρο.

Η πιο επικίνδυνη είναι η οριζόντια κάτω ημιανοψία, επειδή οι πάσχοντες σκοντάφτουν σε αυτά που τους στηρίζουν, κυρίως το έδαφος· η οριζόντια άνω ημιανοψία γλιτώνει τους πάσχοντες από την επίγνωση της -πάντα υπερκειμένης- αιτίας των δεινών τους με αποτέλεσμα αυτή να μένει αθέατη και στο απυρόβλητο.

Η υποκείμενη αιτία της επιδημικής ημιανοψίας είναι προς το παρόν άγνωστη -πιθανή η σχέση με ψυχικές αντιδράσεις στην τρέχουσα πανδημία!

Ζητείστε άμεσα βοήθεια από ειδικό!

Προσωπικά, μένοντας αναποφάσιστος ανάμεσα στις κραυγές των παρατεταγμένων, έχω ήδη τυφλωθεί και καταφεύγω στην Ιστορία των Λοιμών για ανακούφιση από τον τρόμο.

> Κατωτέρω, παραθέτω εκλαϊκευμένο πίνακα περί ημιανοψίας.

(*Ο λογοτέχνης κ. Αλ. Αρδαβάνης, είναι δρ ιατρός ογκολόγος – διευθυντής στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: