Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Θρίαμβος του ομίλου Πειραιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκουός

Χωρίς κατηγορία στις 06/04/2022

Πρωταθλητές Ελλάδος ο Κωνσταντίνος Καργιώτης, ο Λεωνίδας Μπενοβίας, η Ελίζα Καργιώτη, η ΑθηνάΓασπαρινάτου και η 16χρονη Ιωάννα Ζώη

|> Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκουός που διεξήχθη στον όμιλο αντισφαίρισης Αθηνών. Στους αγώνες θριάμβευσε ο Όμιλος Τοιχοσφαίριση Πειραιά που είναι πλέον ο αναμφισβήτητος κυρίαρχος του αθλήματος σε επιτυχίες, διαθέτοντας παράλληλα τις αρτιότερες και πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στη χώρα.

Ο Όμιλος Τοιχοσφαιρισης Πειραιά κατέλαβε τις 2 πρώτες θέσεις στους άντρες και τις 3 πρώτες θέσεις στις γυναίκες! Συγκεκριμένα, πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καργιώτης με δεύτερο τον συναθλητή του Λεωνίδα Μπενοβία. Στις γυναίκες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ελίζα Καργιώτη με δεύτερη την Αθηνά Γασπαρινάτου (σε μια επανάληψη των τελικών του περσινού πρωταθλήματος) και τρίτη η μόλις 16 ετών Ιωάννα Ζώη.

Αλλά και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων ο όμιλος του Πειραιά είχε ανάλογη επιτυχία: Στα κορίτσια U19 πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Ζώη που επικράτησε στον τελικό της συναθλήτριας της Φαίδρας Βανταράκη και στα αγόρια U15 πρωταθλητής στέφθηκε ο Νικόλας Μαρκόπουλος που επικράτησε στον τελικό του Γιάννη Κοροβίλα!

Ας σημειωθεί ότι στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Wave Squash Club στον Πειραιά όπου εδρεύει ο τοπικός σύλλογος, οι πρωταθλητές σε άντρες και γυναίκες έχουν τον ρόλο του προπονητή, διδάσκοντας τα μυστικά του συναρπαστικού αθλήματος του σκουός, όχι μόνο σε παιδιά (μέσω των ακαδημιών), αλλά και σε ενήλικες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: