Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι εκατό ημέρες “σιωπής” και η “καραντίνα” του Τ/Π

FLASH στις 24/06/2020

Πώς δεν τα “βρόντηξε” και δεν έκανε απόπειρα δημιουργίας άλλου ιστότοπου

Τ/Π |> Εκατό ημέρες σιωπής, πέρασε ο “Τύπος Πειραιώς”, επειδή είχε μπλοκαριστεί από το Facebook. Τρεις μήνες και κάτι, ήταν απών από την παρέα του συγκεκριμένου δικτύου, χωρίς να γνωρίζει την αιτία. Πάντως, κάτι το μεμπτό θα συνέβη και το Facebook, τον έκανε “ξεπαρεού”!

Όπως ξαφνικά κάποια μέρα του Μαρτίου μπήκε σε “καραντίνα”, έτσι ξαφνικά χθες το τεστ αποδείχτηκε… αρνητικό! Τελικά, δεν έχει πιά… κορωνοϊό και έτσι το FB άνοιξε και πάλι την πόρτα του στον “Τύπο Πειραιώς” κάνοντας πάλι αποδεκτή τη διεύθυνση www.TyposPeiraiws.gr.

Το ευτύχημα είναι πως ο ΤΠ όλο αυτό το διάστημα της “σιωπής” του, έχασε μόνον ένα μικρό μέρος των φίλων αναγνωστών του -ίσως φίλων από το FB- και η ανταπόκρισή του σε διεθνείς οργανισμούς μέτρησης (π.χ alexa.com) παρέμεινε σχεδόν η ίδια.

Αυτό το γεγονός, όπως και η θερμή συμπαράσταση που βρήκε από τους αναγνώστες του, ήταν η αιτία που δεν τα “βρόντηξε” ή που δεν έγινε απόπειρα δημιουργίας άλλου ιστότοπου.

Τέλος θα πρέπει να διευκρινιστεί, ιδιαίτερα προς “φίλους”, πως ο Τ/Π απέχει από την διανομή της διαφημιστικής “πίτας” ή και από άλλου είδους χορηγίες… Κατ’ αρχάς, δεν είναι εμπορικός ιστότοπος και έπειτα δεν έχει ουδεμία εξάρτηση ή “υποχρέωση”.

“Ανήκει” σε αυτούς που τον στηρίζουν και ιδίως σε εκείνους του συμπαραστάθηκαν κατά τις εκατό ημέρες “σιωπής” και τους ευχαριστεί ΠΟΛΥ, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να παρέχει ενημέρωση με υπευθυνότητα, εγκυρότητα, σεβασμό στην δεοντολογία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αλλά με περισσότερη προσοχή, σε “φιλίες” και κακοτοπιές… 🙂

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: