Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με… χαρμάνι ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ το λογότυπο των 200 χρόνων!

FLASH στις 10/02/2020

Σήμα σε στυλ… ADIDAS και χωρίς Σημαία και Σταυρό προς… τιμή της Ελληνικής Εθνεγερσίας

Σωτήρης Τζούμας |> Έγινε γνωστό το σήμα της επίσημης Επιτροπής για τα 200 χρόνια. Εκφράζω την κάθετη διαφωνία μου γι’ αυτό που επιχειρεί να μας πει. Κανένας εορτασμός δεν έχει αξία ούτε νόημα, χωρίς τη μεγάλη ιστορική αφετηρία του 1821. Τις μεγάλες θυσίες και τον Ιερό Αγώνα του λαού μας για την Ελευθερία του. Δεν νοείται ούτε το σήμερα, αλλ´ ούτε και το αύριο, χωρίς το θεμέλιο του χθες. Και το σήμα αυτό θέλει να μας ξεριζώσει το χθες!

Οι τρεις γραμμές σε στιλ ΑDIDAS που καταλήγουν σε πέντε γραμμές μέσα από το 1 ,που λειτουργεί σαν κρεατομηχανή… και τρώει τον Σταυρό, για να μην υπάρχει. Όμως η Σημαία καθιερώθηκε ως εθνικό σύμβολο να έχει Σταυρό και να είναι το σύμβολο του Έθνους κατά τις εργασίες της Ιστορικής Α’ Εθνοσυνέλευσης που έλαβε χώρα στην Επίδαυρο, στις 13 Ιανουαρίου του 1822, στα πλαίσια των εργασιών της από 20 Δεκεμβρίου 1821 έως 16 Ιανουαρίου 1822. Ντροπή!..

Το μόνο που ένοιαξε τους εμπνευστές αυτού του αίσχους ήταν να μην υπάρχει ο Σταυρός! Αλήθεια ο σχεδιαστής του σήματος πληρώθηκε για αυτό το ανοσιούργημα;

Αισθάνομαι ντροπή για τη χώρα μου που δεν ξέρει να τιμά τους νεκρούς της. Ας θυμούνται οι σημερινοί επίορκοι ότι το δικό τους τέλος δεν θα το θυμάται κανείς! Γιατί όλους μας «μάς κρίνουν οι νεκροί και οι αγέννητοι».

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ…

Δείτε ομοιότητες με τα δύο σήματα και συγκρίνετε! Κουράστηκαν πολύ να ψάχνουν αυτοί που μας το σέρβιραν; Αδυνατώ και να το πιστέψω αλλά τελικά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Και…

Κι άλλη αντιγραφή ! Από τον Άσσο φίλτρο Παπαστράτου! Το θυμάστε; Αντιγραφές καταστροφές!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Και…

Το περιβόητο σήμα. Και το δεύτερο αυτό που θα μπορούσε να είναι χωρίς να προκαλεί την ιστορία μας και την οργή μας!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: