Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

‘Κρεσέντο’ για το μοναδικό 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 26/01/2019

Σήμερα το φινάλε του φεστιβάλ που διεξάγεται στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” του Αγίου Ιωάννη Ρέντη

|> Στη δεύτερη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσής του σήμερα Σάββατο 26/1 το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής που διεξάγεται στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης – Βασίλης Μαστοράκης), ο  ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Αντώνης Μυτακίδης, ο νεαρός σολίστ Γιώργος Γκόλγκαρης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων και θα συμπράξουν με το περίφημο Nikea Guitar Ensemble. Συμμετέχουν ακόμη οι πολυβραβευμένες σολίστ κιθάρας Κατερίνα Καρυώτη (φωτό) και Κυριακή Μάϊνα, καθώς και η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, υπό την διδασκαλία του καθηγητή Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου. Ξεχωριστή τιμή δε, για το Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή του φλαμενκίστα Σπύρου Καρβέλα με την Δανάη Τατάλια και τον Αλέξανδρο Καραβέλη στο τραγούδι.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής πραγματοποιείται με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σολίστ και καθηγητής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Ηλία Διαμαντάκη και διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, είναι με ελεύθερη είσοδο.

> Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΥΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (www.typospeiraiws.gr) 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: