Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε δύο εκδηλώσεις χθες ο Γιάννης Μώραλης

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά (11ος, 12ος, 24ος) παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι παρουσίασαν ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο κ. Μώραλης, σε χαιρετισμό, τόνισε: ”Είναι χαρά να βρίσκομαι μαζί σας, ανάμεσα στα παιδιά που είναι οι σημερινοί πρωταγωνιστές. Είναι από τις λίγες ευχάριστες στιγμές στην πορεία ενός Δημάρχου οι παιδικές γιορτές. Ζω παρόμοιες και όμορφες καταστάσεις στο σπίτι καθώς έχω δύο παιδιά, ένα αγοράκι τριών χρόνων και ένα κοριτσάκι ενός έτους. Χαίρομαι να διαπιστώνω την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, ωστόσο δεσμεύομαι πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περνούν οι μικροί μας φίλοι όσο γίνεται πιο δημιουργικά το χρόνο τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Χρόνια πολλά με υγεία για τα παιδιά και για όλους μας”.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Πειραιά έδωσε το παρών στο Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: