Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κουρντίζονται… οι εξάχορδες για το ταξίδι στην Κέρκυρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 26/09/2018

Στις 12 Οκτωβρίου αρχίζει το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων

|> Με κορυφαία ονόματα της κλασικής κιθάρας, αρχίζει στην Κέρκυρα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, για μία ακόμη χρονιά , το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, που διοργανώνεται από την Φιλαρμονική Ένωση Καποδίστριας, στην αίθουσα της οποίας θα διεξαχθούν και όλες οι εκδηλώσεις με την στήριξη και πάλι του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Θα συμμετάσχουν οι σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης, όπως και ο Αντώνης Μυτακίδης με τον Ηλία Διαμαντάκη.

Επίσης θα συμμετάσχει η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας από την Καστοριά, υπό την διεύθυνση του Ισίδωρου και της Γιούλας Αντωνίου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στις συναυλίες του Φεστιβάλ θα εμφανισθεί, ο συνθέτης και κιθαριστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, με την Σοφία Πατσιούρα στο ακορντεόν.

Προσκεκλημένοι είναι η φημισμένη Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου –  Μαγνησίας με τον Τάσο Ιωακειμίδη, ο συνθέτης και σολίστ Δημήτρης Σβυντρίδης, ο μαέστρος και κιθαριστής Πέτρος Ρίστας, ο σολίστ Μανώλης Κογκάκης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χίου, Γιώργος Αγιάσογλου.

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο σολίστ, Γιώργος Γκόλγκαρης (φωτό), ενώ την καλλιτεχνική οργάνωση του Φεστιβάλ, έχει ο κιθαριστής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και καλλιτεχνικός διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου Αντώνης  Κοΐζας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

>>> Χορηγός επικοινωνίας: ΤΥΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (www.typospeiraiws.gr)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: