Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά η πλατεία Πηγάδας

Στο πλαίσιο των “Ημερών Θάλασσας” εξειδικευμένοι εκπαιδευτές θα δείξουν στα παιδιά πώς να οδηγούν το ποδήλατο με ασφάλεια

|> Σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά μετατράπηκε σήμερα το πρωί στις 9 η πλατεία Πηγάδας και θα λειτουργεί έτσι μέχρι τις 3 μμ. Τα παιδιά με τη βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών θα ποδηλατήσουν με ασφάλεια και θα ενημερωθούν για τα θέματα ασφαλούς κυκλοφορίας και για την ορθή χρήση του ποδηλάτου.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού “Ημέρες Θάλασσας 2022” και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου και τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”.

Το πάρκο θα περιλαμβάνει προσωρινές υποδομές προσομοίωσης πρότυπου δικτύου πόλης με κατάλληλες διαγραμμίσεις (οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) και σήματα Κ.Ο.Κ.

Η συγκεκριμένη δράση εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγήθα επαναληφθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 6 μμ, καθώς επίσης και το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 10:30 πμ έως τις 2:30 μμ και από τις 5:30 μμ έως τις 8:30 μμ, με τη συμμετοχή μαθητών και πολιτών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: