Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προσφορά Η/Υ από Eurobank για τα σχολεία του Πειραιά

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 29/01/2020

Στόχος να δοθεί τουλάχιστον ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε κάθε σχολείο της πόλης

|> Ηλεκτρονικούς υπολογιστές για σχολεία της πόλης παρέλαβε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, μετά από ευγενική προσφορά της τράπεζας Eurobank, για κάλυψη αναγκών των σχολικών μονάδων σε μηχανογραφικό εξοπλισμό. Σκοπός: να δοθεί τουλάχιστον ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε κάθε σχολείο της πόλης μας.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Ασπασία Αλιγιζάκη επεσήμανε ότι ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, η διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης και οι σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, πρόθυμοι να ακούσουν τα αιτήματά τους και να συνεργαστούν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν για το καλό των παιδιών μας.

«Προχωράμε με όραμα τη βελτίωση όλων των σχολικών υποδομών, παραδίδοντας στα παιδιά μας γερά θεμέλια για το μέλλον τους, γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε σε δήλωσή της η Ασπασία Αλιγιζάκη. Επιπλέον τόνισε πως οι συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα είναι σημαντικές, καθώς μπορούν να αποφέρουν πολλαπλά οφέλη. Τέλος, ευχαρίστησε την αντιπρόεδρο της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελίνα Βερυκάκη για τη συμβολή της σε αυτή την ενέργεια.

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά Χρήστος Μακρής, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του για την ευγενική προσφορά, ανέφερε πως, η σχολική επιτροπή βρίσκεται πάντα στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών, ώστε να επιτελείται με αποτελεσματικότητα το έργο παιδείας, γνώσης και μάθησης με τον πλέον ευχάριστο και ασφαλή τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες.

Τέλος, η Ελίνα Βερυκάκη, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή, καθώς κάθε σχολείο της πόλης μας θα έχει από έναν επιπλέον ηλεκτρονικό υπολογιστή, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση μαθητών της πόλης μας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: