Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Άρχισε το ποιοτικό πολιτιστικό καλοκαίρι της Αττικής

ΑΤΤΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 22/07/2020

Συμμετέχουν πάνω από 40 Δήμοι και 400 καλλιτέχνες και εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού – Όλες οι παραστάσεις είναι δωρεάν

|> Η Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης και με τον συντονισμό της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χ. Ρώμα, υλοποιεί ένα πλουραλιστικό και υψηλής ποιότητας πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, προϋπολογισμού ύψους ενός εκατ. ευρώ, που αφορά σε όλη την Αττική.

Το πρόγραμμα άρχισε στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τους προβλεπόμενους περιορισμούς λόγω πανδημίας, πάνω από 80.000 πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Να σημειωθεί ότι το σχετικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί το επόμενο διάστημα με επιπλέον παραστάσεις και εκδηλώσεις που θα αφορούν κυρίως τους νησιωτικούς Δήμους της Περιφέρειας Αττικής καθώς και την ΠΕ Αν. Αττικής.

Το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με πάνω από 40 Δήμους της Αττικής, οι οποίοι πραγματοποιούν εκδηλώσεις φέτος το καλοκαίρι καθώς και με σημαντικά Φεστιβάλ (Βράχων, Πέτρας, Αισχύλεια Ελευσίνας, Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού κ.α.). Θα συμμετάσχουν πάνω από 400 καλλιτέχνες και εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού.

Η κατάρτιση του προγράμματος έγινε με γνώμονα την ανάγκη στήριξης του Πολιτισμού, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στο χώρο, που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας του COVID 19 και με αυστηρή προϋπόθεση τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Με αφορμή την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «βούληση της Περιφέρειας είναι η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής, η στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στο χώρο του πολιτισμού, που δοκιμάζονται εξαιτίας της πανδημίας, καθώς και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών, υψηλής ποιότητας στους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε υψηλή προτεραιότητα στην προάσπιση της δημόσιας υγείας, μέσα από την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς για τον αποκλεισμό της πιθανότητας διασποράς του νέου κορωνοϊού».

Για την υλοποίηση των εκδηλώσεων εφαρμόζονται οι οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και  παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους. Στο πλαίσιο αυτό:

  • Η Περιφέρεια Αττικής, χρηματοδοτεί και στηρίζει πολιτιστικές δράσεις και προσφέρει, σε συνεργασία με τους Δήμους, υψηλής ποιότητας μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
  • Ο κάθε Δήμος αναλαμβάνει,
  1. να προτείνει τους χώρους που θα διεξαχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις,
  2. να οργανώσει τους προτεινόμενους χώρους σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΕΟΔΥ προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού,
  3. να μεριμνήσει ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιηθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια, με απόλυτη ασφάλεια για το κοινό και για τους καλλιτέχνες, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων,
  4. να μεριμνήσει ώστε κατά την έναρξη και τη λήξη της εκδήλωσης το κοινό και οι καλλιτέχνες θα προσέλθουν και αντίστοιχα θα αποχωρήσουν από το χώρο, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

17 ΙΟΥΛΙΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΓΡΕΙΟ «Η σπείρα του έρωτα», θεατρική παράσταση τους Ανδρομάχη Δαυλού και Άρη Γραικούση

19 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΓΡΕΙΟ «Καληνύχτα μητέρα», θεατρική παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

20 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση  από το Ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού»

– ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ,ΠΥΡΓΟΣ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

21 ΙΟΥΛΙΟΥ–ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΓΡΕΙΟ «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», θεατρική παράσταση με τον Τάσο Ιορδανίδη

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, «Βάκχες» θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΟΖΑΝΗΣ

– ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΓΡΕΙΟ, «Τα τετράδια της ΑνζέλΚουρτιάν», θεατρική παράσταση με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

25 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, Συναυλία με τη Γλυκερία, «Από τη Σμύρνη έρχομαι…τι σε μέλλει εσένανε»

26 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο, Αφιέρωμα στη Μ. Μερκούρη, «Μια θάλασσα τραγούδια…»

– ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ», συναυλία με τον Μιχάλη Δημητριάδη, «Στων αγγέλων τα μπουζούκια»

30 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ –  ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, Γιάννης Μπέζος – Τάνια Τρύπη, «Πανσέληνος στους Βράχους»

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –  ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ –  ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη, «Μωβ Καληνύχτες…μόνο στα παραμύθια»

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

  • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, «Τα τετράδια της ΑνζέλΚουρτιάν», θεατρική παράσταση με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ,ELAIΩNASFESTIVAL

  • ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ στο Άλσος Θεογνίδος, «Το Σύμπαν του Αϊνστάιν», θεατρική παράσταση με τους Θανάση Θεολόγη, Μέμο Κοέν κ.α.

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNASFESTIVAL

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ,ELAIΩNASFESTIVAL

– ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, «Ο Βασιλιάς Βάτραχος», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Θυμέλη»

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, «Μουσικό Λεύκωμα», μουσικοθεατρική παράσταση από το θέατρο «Θυμέλη»

  • ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΥΡΥΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, Συναυλία με τη Γλυκερία και τη Μελίνα Κανά

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσσιώτου, «Στην Υγειά του Ρεμπέτικου…», Αφιέρωμα στη Σ. Μπέλλου, στον Στ. Βαμβακάρη και στον Β. Τσιτσάνη

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τονΜανώλη Μητσιά, «50 χρόνια η σούστα πήγαινε μπροστά…επειδή σ’ αγαπώ..»

26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, συναυλία τον ΝίκοΠορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία του Γιώργου Κατσαρού, «Όταν το σαξόφωνο μαγεύει το φεγγάρι…»

  • ΔΗΜΟΣΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», STREET FOOD FESTIVAL

28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου

– ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ,«ART», θεατρική παράσταση με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά

– ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συναυλία με το Μανώλη Λιδάκη

  • ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, STREETFOODFESTIVAL

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, συναυλία με τη Λένα Αλκαίου και τη Σοφία Βόσσου

– ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό «Μ’ ένα καράβι τραγούδια από τη Χίο…»

– ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, STREETFOODFESTIVAL

– ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, Θεατράκι Νέας Περάμου, «Δον Καμίλο», θεατρική παράσταση με τον Πέτρο Ξεκούκη κ.α.

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –  ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δημήτρης Κιντής», συναυλία με τη Λία Βίσση «4 συχνότητες»

– ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, «ΑRT», θεατρική παράσταση με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά

– ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

– ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ, «Δον Καμίλο», θεατρική παράσταση με τους Πέτρο Ξεκούκη,Γιώργο Ματαράγκα, Ελένη Φιλίνη, Τόνυ Δημητρίουκ.α.

–  ΔΗΜΟΣΑΛΙΜΟΥ «CINE ALIMOS», STREET FOOD FESTIVAL

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, «Ο βασιλιάς πεθαίνει», θεατρική παράσταση από το θίασο «Μοντέρνοι Καιροί»

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», «Το Δάσος του Αισώπου», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Πρόβα»

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ, συναυλία με τονΓιώργοΚατσαρό

  • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», συναυλία Στέλιου Διονυσίου, Γιάννη Βαρδή, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη
  • ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,χώρος Λιπάσματα, συναυλία Χρήστου Θηβαίου, Παντελή Θαλασσινού και 6 ακόμη καλλιτεχνών

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

– ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, «Βάκχες», θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΟΖΑΝΗΣ

4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Συναυλία με τη Γλυκερία

–  ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ», «Καληνύχτα μητέρα», θεατρική παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

  • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «Deprofundis – Εκ Βαθέων», μουσικοθεατρική παράσταση με τη Μαρία Αναματερού

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ     – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», «Το καρέ του Έρωτα», θεατρική παράσταση με τον Οδυσσέα Σταμούλη κ.α.

  • ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δημήτρης Κιντής», Μουσικό Αφιέρωμα στον Πυθαγόρα
  • ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, «Εγώ η Πόντια ΣεβάςΧανούμ», θεατρική παράσταση της ΠολίναςΓκιωνάκη

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Θέατρο «Φοίνικας», «Περιμένοντας τον Γκοντό», θεατρική παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Άρη Σερβετάλη κ.α.

  • ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ , Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», συναυλία με τους Ελένη Ροδά, Δημήτρη Κανέλλη, Λάκη Χαλκιά και Λιζέτα Νικολάου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ, «Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» θεατρική παράσταση με τους Σταύρο Νικολαϊδη, Σπύρο Σπαντίδα, Σπύρος Πουλής και ΜυριέλλαΚουρέντη

7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINEALIMOS», συναυλία Παναγή Μπαρμπάτη, «Όμορφη Πόλη … Μαγική» με τους λυρικούς καλλιτέχνες, Αντώνη Κορωναίος, Ελένη Δάβου και Γιάννη Καρυτινός

  • ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Βασίλη Κορακάκη
  • ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ,ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»,συναυλία του Μανώλη Φάμελλου. Συμμετέχουν οι Στάθης Δρογώσης και Ανδριάνα Μπάμπαλη

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Αλίκη Βουγιουκλάκη», συναυλία με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ, «Το καρέ του Έρωτα»θεατρική παράσταση με τον Οδυσσέα Σταμούλη κ.α.

  • ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ «Μίκης Θεοδωράκης», «Νούρα, ένα πένθιμο Μπόλου» μουσικοθεατρική παράσταση με τους Μ. Τουμασάτου, Ανδρ. Μπάμπαληκ.α
  • ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ -ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, συναυλία με τονΜιχάλη Δημητριάδη, «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια»

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ,«CINEALIMOS», «Η σπείρα του έρωτα», θεατρική παράσταση με την Ανδρομάχη Δαυλού και τον Άρη Γραικούση

  • ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ,ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ,«Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη», παιδική θεατρική παράσταση από τον Θεατρικό Οργανισμό «Κάτω από τη Γέφυρα»

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου, «Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου»

–  ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, «Βάκχες», θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINEALIMOS», συναυλία με τη Μιμή Ρουφογάλη και την Ευτυχία Μοσχάκη, «Μουσικό Ταξίδι στον έναστρο Ουρανό»

  • ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», «Περιμένοντας τον Γκοντό», θεατρική παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Άρη Σερβετάλη, Ορφέα Αυγουστίδη κ.α.
  • ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ, συναυλία Λίας Βίσση «4 Συχνότητες»

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τους Γωγώ Ατζολετάκη, Κωνσταντίνο Τζέμο κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINEALIMOS», «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού»

– ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Θανάσης Βέγγος»,«Μαρίκα Κοτοπούλη, Το αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τη Γωγώ Ατζολετάκη, Κωνσταντίνο Τζέμο κ.α.

14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Λένα Αλκαίου και την Πέννυ Μπαλτατζή

  • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΑΤΡΟ «Αλέξης Μινωτής», «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», θεατρική παράσταση με τον Τάσο Ιορδανίδη
  • ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Συναυλία με την Όλγα Βενέτη

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

  • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΑΤΡΟ «Αλέξης Μινωτής»,«Οι Μάρτυρες των Αθηνών», θεατρική παράσταση με τις ΡουμπίνηΒασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη κ.α.
  • ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη», παιδική θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Οργανισμό «Κάτω από τη γέφυρα»

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», «Καληνύχτα Μητέρα», θεατρική Παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ    – ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

  • ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, Λιμάνι,συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με τον Παναγή Μπαρμπάτη, «Όμορφη Πόλη … Μαγική»,με τους λυρικούς καλλιτέχνες, Αντώνη Κορωναίος, Ελένη Δάβου και Γιάννη Καρυτινός

  • ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, «Οι μάρτυρες των Αθηνών», θεατρική παράσταση με τις ΡουμπίνηΒασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη κ.α.
  • ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ», Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη
  • ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ, ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, συναυλία με τους Γιώτα Νέγκα, Κώστα Μακεδόνα, Στέλιο Διονυσίου και Μίλτο Πασχαλίδη
  • ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ, «Πέρσες»του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου

–  ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, «Το όνειρο της διπλανής πόρτας», θεατρική παράσταση με τους Περικλή Λιανό, Μιχάλη Μαρκάτη και Ειρήνη Παπαδημάτου

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «Το σύμπαν του Αϊνστάϊν», θεατρική παράσταση με τους Θανάση Θεολόγη, Μέμο Κοέν κ.α.

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ– ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με τονΜιχάλη Δημητριάδη, «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: