Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Λαμπαδηδρόμοι στην Αρχαία Ολυμπία Σχοινάς – Γκάμπριελ

ΕU,ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στις 12/03/2020

Συμμετέχουν στην τελετή  Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που γίνεται σήμερα στην  Ολυμπία

|> Από χθες Τετάρτη 11/3 βρίσκονται στην Αθήνα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και η επίτροπος αρμόδια για την Καινοτομία, Έρευνα, Πολιτισμό, Εκπαίδευση και Νεολαία Μαρία Γκάμπριελ. Κύριος λόγος της επίσκεψής τους στην Ελλάδα, είναι η σημερινή παρουσία τους στην τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και η συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, ως τρίτος και τέταρτη λαμπαδηδρόμος αντίστοιχα.

Με την ευκαιρία αυτή ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μ. Σχοινάς θα συναντηθεί με τον υπουργό Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι επιπτώσεις από τον κορωνοϊό στον Τουρισμό και γενικότερα στην πορεία της οικονομίας. Ο κ Σχοινάς θα ενημερώσει για τις χθεσινές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατόπιν θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Γ. Γεωργιόπουλο.

Αύριο Παρασκευή 13/3 στις 13.30, ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο στο υπουργείο και  στις 15.00 με την διευθύνουσα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, Ρ. Αικατερινάρη στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: