Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κιθαριστικό τριήμερο με ‘πρώτες’ κιθάρες στην Αμφίκλεια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 18/07/2019

Συμμετέχουν Στ. και Γ. Γκόλγκαρης, Αλ. Παπαρίζος, Αν. Μυτακίδης, Ηλ. Διαμαντάκης, Apollon Guitar Ensemble, Santa Barbara Guitar Orchestra, Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας Guitarodais με δ/νση Π. Πουλίτσα κ.ά.

|> Με τους μοναδικούς σολίστ Στέλιο και Γιώργο Γκόλγκαρη, που θα εμφανιστούν σόλο αλλά θα συμπράξουν και σαν ντουέτο, θα διεξαχθεί εφέτος η 5η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού (19-21 Ιουλίου) στο Αγρόκτημα Αμφίκαια στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών (ΣΕΚ). Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο κιθαριστής και μαέστρος Αλέξανδρος Παπαρίζος

Θα συμμετάσχουν ακόμη, ο ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης, ο νεαρός σολίστ Ηλίας Διαμαντάκης (καλλιτεχνικός διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής), το Apollon Guitar Ensemble, η Santa Barbara Guitar Orchestra υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου και η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας – Guitarodais υπό την διεύθυνση του Πύρρου Πουλίτσα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο “Αγρόκτημα Αμφίκαια”, θα διαρκέσουν τρεις μέρες (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις κιθάρας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: