Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι Αθηναίοι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού!

ΥΓΕΙΑ στις 30/09/2019

Συμμετείχαν χιλιάδες μικροί και μεγάλοι στον 33ο Γύρο – Μπακογιάννης: «Όταν είμαστε όλοι μαζί, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!»

|> Περίπου 40.000 μικροί και μεγάλοι δρομείς, έτρεξαν χθες στην Αθήνα, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για τον πλέον ιστορικό θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της πρωτεύουσας, που από το 1982 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Και εφέτος ο 33ος Γύρος της Αθήνας, συμμάχησε και ένωσε τις δυνάμεις του κατά του καρκίνου του μαστού με το “Greece Race for the Cure”, σε μία διαδρομή 10 χλμ με chip χρονομέτρησης.

Το μήνυμα «πρόληψη, αγάπη και αλληλεγγύη» έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών που έλαβε μέρος στη διοργάνωση, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, επεσήμανε: «Όταν είμαστε όλοι μαζί, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σημειώνεται ότι το “Greece Race for the Cure”, είναι αγώνας δρόμου 5 χλμ και περίπατος 2 χλμ, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής οργάνωσης “Susan G. Komen”. Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: