Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στο Δημαρχείο της Σαλαμίνας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Παναγόπουλο–Του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα

|> Ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο. Επίσης συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης του νησιού, των έργων που προγραμματίζονται.

Από το Δημαρχείο της Σαλαμίνας ο υπουργός σημείωσε με την επίσκεψη του ότι παρά τις προκλήσεις της εποχής, η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει την αυτοδιοίκηση. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για την βοήθεια που προσφέρει στον Δήμο και του απένειμε τιμητική πλακέτα, τόνισε ότι το χαρτοφυλάκιο της ιστορικής νήσου της Σαλαμίνας είναι εκτενές, όπως εδώ και χρόνια της αξίζει, και σημείωσε πως “οι προσπάθειες θα είναι αδιάκοπες και μεθοδευμένες προς την υλοποίηση έργων και καινούριων σελίδων για το μέλλον των πολιτών και του τόπου“.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε επίσης ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Δήμο όπως και σε όλους τους Δήμους της χώρας μεριμνώντας απερίσπαστα για την βελτίωση της ζωής των πολιτών, την εύρυθμη λειτουργία της αυτοδιοίκησης αλλά και την ανάδειξη ακόμη και κάθε απομακρυσμένου Δήμου της χώρας.

Εξ άλλου, σημειώνεται πως στο πλαίσιο των “Σαλαμινίων 2020”, οι πολιτικοί αρχηγοί αναφέρθηκαν στην ιστορικότητα του γεγονότος και επεσήμαναν την νίκη – ορόσημο τόσο της χώρας μας όσο και ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: