Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διαδημοτικό πρόβλημα με το νεκροταφείο της Ανάστασης

Τελεσίγραφο… στον Πειραιά από Κερατσίνι – Δραπετσώνα, για διακοπή παράνομων ταφών

|> “Κόντρα” αναμένεται μεταξύ του δήμου Πειραιά και του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για το νεκροταφείο της Ανάστασης, μετά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνας “για την ανάγκη διακοπής της λειτουργίας του Νεκροταφείου της Ανάστασης“, σε πρόσφατη έκτακτη συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα, το δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ζητεί:

  • Από τον υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας να μην εκδώσει υπουργική απόφαση που θα εγκρίνει τη σημειακή τροποποίηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Πειραιά.
  • Από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να παρέμβουν ώστε να διακοπούν οι παράνομες ταφές.
  • Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου να προστατεύσει τα συμφέροντά του, ώστε να μην ενεργοποιηθούν ποινικές ρήτρες.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πειραιά να σταματήσει την προσπάθειά του για συνέχιση της περιβαλλοντικής και όχι μόνο επιβάρυνσης των κατοίκων του δήμου μας και σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας να προβεί σε έργα προς όφελος των δημοτών.

Και στη σχετική ανακοίνωση από το δ.σ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τονίζεται:

Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα και τους τρόπους παρέμβασης, ώστε μετά από 20 χρόνια να διακοπεί οριστικά η λειτουργία του νεκροταφείου της Ανάστασης“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: