Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε απολογία οι υπεύθυνοι των ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 19/08/2019

Τους κάλεσε ο Πλακιωτάκης για την μη εκτέλεση των δρομολογίων Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκης

|> Μετά τις “τριτοκοσμικές” σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Σαμοθράκη, με τους εκατοντάδες πολίτες και τα δεκάδες αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβιστεί στο νησί, επειδή δεν υπήρχε καράβι, είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί κυβερνητική σύσκεψη, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να δοθούν κατευθύνσεις για την επίλυση του ζητήματος. Παράλληλα ο Γιάννης Πλακιωτάκης, κάλεσε σε απολογία τους υπεύθυνους διαχείρισης των πλοίων ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ, “για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των εν λόγω πλοίων στην γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης“, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Εν τω μεταξύ, όπως επίσης ανακοινώθηκε, παρατείνεται η δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού – ταχύπλοου Andros Jet στην γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης για σήμερα Δευτέρα 19 και αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου. Τα δε αναλυτικά δρομολόγια θα ανακοινωθούν από την διαχειρίστρια εταιρία του “Andros Jet“, “SeaJets“.

Εξ άλλου, όπως είναι ήδη γνωστό το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “Άναξ” θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την γραμμή μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, ενώ κανονικά εκτελεί τα δρομολόγια του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο “Ζέφυρος”.

>>> Η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης υπέβαλλε σήμερα προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης φάκελο με υλικό για την μη εκτέλεση των δρομολογίων των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: