Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πέντε σύγχρονα γήπεδα squash με πλήρη εξοπλισμό στην Πύλη 9

Χωρίς κατηγορία στις 05/11/2021

Το αθλητικό κέντρο Wave Squash & Fitness Club, λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές, σε τοποθεσία που διαθέτει δωρεάν χώρο πάρκινγκ

|> Το πρώτο και μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο Wave Squash & Fitness Club της Ελλάδας ιδρύθηκε στον Πειραιά με σκοπό να γνωρίσουμε το «πιο υγιεινό σπορ του κόσμου» όπως χαρακτηρίζει το “Forbes” το squash ή στα ελληνικά “τοιχοσφαίριση”.

Το μοναδικό αυτό κέντρο εγκαταστάθηκε στην Ακτή Περικλέους / Βασιλειάδη, στην Πύλη Ε1 του λιμανιού και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν: ενοικίαση γηπέδων με εξοπλισμό, μαθήματα squash από κορυφαίους Έλληνες προπονητές, συνδρομές μελών, ακαδημία Junior για παιδιά 6-15 ετών, αγωνιστικό τμήμα squash και εκγύμναση με την καθοδηγούμενη μέθοδο του Cross Cage.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Wave Squash & Fitness Club χαρακτηρίζεται από υψηλή διαθεσιμότητα χώρων, δεδομένου ότι λειτουργούν 5 γήπεδα squash, από το πρωί έως αργά το βράδυ. Και με το σημείο όπου βρίσκεται (Πύλη Ε1), δίνεται η δυνατότητα της απρόσκοπτης και δωρεάν στάθμευσης – δύο θαυμάσια πλεονεκτήματα για όσους εργάζονται καθημερινές και επιθυμούν να παίζουν ή να γυμνάζονται την ώρα που τους εξυπηρετεί.

Μάνατζερ του Wave Squash & Fitness Club είναι ο Πάνος Κοροβίλας και μία πρώτη γνωριμία με τον χώρο > ΕΔΩ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: