Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καταγγελία ‘’ΕΑΝ’’ κατά Ερντογάν για όσα ‘’ξεφούρνισε’’ στον ΟΗΕ

ΕΛΛΑΔΑ στις 23/09/2022

Το νέο πολιτικό κόμμα παρεμβαίνει και μεταξύ άλλων, αφήνει αιχμές για κάποιες ‘’περίεργες’’ ημεδαπές και αλλοδαπές ΜΚΟ

|> Με προφανή ψεύδη, ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα για ανάλγητη και εγκληματική πολιτική και δράσεις στο Αιγαίο, κατά -παρανόμως κινούμενων- οικονομικών μεταναστών εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Έφθασε δε στο σημείο, επιδεικνύοντας φωτογραφίες αγνώστου προελεύσεως, να κατηγορεί την Ελλάδα και για τον πνιγμό δύο βρεφών!

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του νέου πολιτικού κόμματος ‘’ΕΑΝ’’ στο οποίο ηγείται ο τ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Στη συνέχεια η ανακοίνωση του ‘’ΕΑΝ’’, αναφέρει:

  • Καλούμε τις ελληνικές Διπλωματικές Αρχές και τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, όπως και τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις, να αναδείξουν τα ψεύδη της τουρκικής πλευράς.
  • Ζητούμε από την ελληνική Κυβέρνηση, να ελέγξει και να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία, για κάποιες από τις ημεδαπές και αλλοδαπές ΜΚΟ, που με ανευθυνότητα, επιπολαιότητα ή και με στοχευμένη, πολιτικώς κατευθυνόμενη δράση, με ανυπόστατες τοποθετήσεις τους, βλάπτουν σοβαρά τόσο την αλήθεια, όσο και τα θεμιτά συμφέροντα της ίδιας της χώρας μας.
  • Καλούμε τον Ελληνικό Λαό, να βρίσκεται σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουμε κάθε απόπειρα προσβολής των Εθνικών μας Δικαίων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: