Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βρέθηκαν… τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα και το “Ιονίς” ανέλαβε την σύνδεση με Πειραιά και Καστέλι

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 29/10/2017

Άρχισαν τα δρομολόγια

|> Επιτέλους, μετά από έξι μήνες… βρέθηκαν τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα και από την Παρασκευή συνδέθηκαν με τον Πειραιά και το Καστέλι! Αυτόν τον “νεκρό” μισό χρόνο, οι απώλειες για τους κατοίκους, τους επαγγελματίες αλλά και η ταλαιπωρία για τους επισκέπτες ήταν μεγάλες όσον αφορά στα πιο απομακρυσμένα νησιά της Π.Ε. Νήσων Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας “στο δρόμο μας βρέθηκε η εταιρεία Αβλέμωνας ΝΕ, η οποία μέχρι τώρα εξυπηρετεί τα νησιά από τη Νεάπολη και με την τολμηρή αγορά και προσφορά τους με το πλοίο «Ιονίς», αυτό θα γίνεται και από τον Πειραιά και το Καστέλι. Η εταιρεία των κ.κ. Τουρλουμούση και Τσαϊλά, έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα γραφής, αγαπάει τα νησιά κι είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα συνεχίσει και θα επεκτείνει αυτό το τόσο απαραίτητο μεταφορικό έργο“.

Στη σεμνή τελετή που έγινε στο πλοίο, με την παρουσία πλήθους Κυθηρίων και Αντικυθηρίων, παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, ευχόμενος “καλές δουλειές, να είναι καλοτάξιδο το πλοίο και ο Άγιος των θαλασσών Νικόλαος να είναι πάντα στην πλώρη του“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: