Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Θα κάνουν τις… “Ψευτοσπουδαίες” Βιδάλη – Ατζολετάκη!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 07/09/2018

Σύμπραξη σε έργο του Μολιέρου – Πρόγραμμα “Διάχρονου Θεάτρου”

|> Για χάρη του… Μολιέρου συμπράττουν τον χειμώνα δύο δυναμικές θεατρίνες, όπως είναι η Γωγώ Ατζολετάκη και η Μαίρη Βιδάλη. Οι δύο πρωταγωνίστριες θα ερμηνεύσουν τους δύο βασικούς ρόλους του διαχρονικού μολιερικού έργου “Οι Ψευτοσπουδαίες”, που αποτελεί μία ξεκαρδιστική διακωμώδηση της ψευτοκουλτούρας που μαστίζει την δική εποχή μας, όπως και τότε πριν 20 χρόνια όταν πρωτοανέβηκε από το Θέατρο Τέχνης με τον τίτλο “Οι Σοφολογιότατες”.

Το έργο προγραμματίζεται να ανέβει στη σκηνή του “Διάχρονου Θεάτρου” (Πυθέου 50-52, Νέος Κόσμος) τον Ιανουάριο του 2019 και θα παίζεται κάθε Σάββατο (9 μμ) και κάθε Κυριακή (7:30 μμ) μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων.

“Οι Ψευτοσπουδαίες” του Μολιέρου, ανεβαίνουν σε απόδοση – διασκευή Μαίρης Βιδάλη, σκηνοθεσία Κατερίνας Μαντέλη, σκηνικά Ιωάννας Κατσιαβού και φωτισμούς Γιώργου Δανεσή. Εκτός από την Μαίρη Βιδάλη και την Γωγώ Ατζολετάκη, συμπρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Τζέμος, Πέτρος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Μαρλέν Κάραλη, Σάββας Σουρμελίδης, Κωνσταντίνα Σπάθη και Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Οι συντελεστές των παραστάσεων της θεατρικής περιόδου 2018-19 του “Διάχρονου Θεάτρου” της Μαίρης Βιδάλη.

Εν τω μεταξύ, το “Διάχρονο Θέατρο” της Μαίρης Βιδάλη, αρχίζει την θεατρική σεζόν 2018-19 στις 13 Οκτωβρίου με το πρωτόπαιχτο έργο-γροθιά στην σκληρή όψη του σήμερα, του Αντώνη Σιμιτζή «Οι τίποτα», σε σκηνοθεσία Κώστα Μέρρα.

Πρωταγωνιστεί, παίζει τουμπερλέκι και τραγουδά ο Νίκος Χαλδαιάκης, ενώ δίπλα του παίζει και τραγουδά η Ρούλα Αντωνοπούλου και μαζί τους η Φρέζη Μαχαίρα.
Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 9 μμ και Κυριακή στις 7:30 μμ μέχρι την Κυριακή των Θεοφανείων.

Ακολουθεί η ομάδα stand-up comedy “ΝαιΚουλΕκλεισε”, με τους Δημήτρη Μπότσα, Γιώργο Κραμανλή, Βασίλη Ντούρο, Σπύρο Γκιζώρη και Μιχάλη Πρέκα από τις 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 9 μμ, όπως και το κουκλοθέατρο “ΦιλΦαρί” του Φίλιππου Φέρτη τις Κυριακές στις 12 μ. από τις 14 Δεκεμβρίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: