Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τετραήμερο… γνωριμίας με το νέο Ολυμπιακό άθλημα στο Δρέπανο

FLASH στις 13/08/2022

Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R, θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 1 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

|> Με αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα και με συναυλίες ροκ, διοργανώνεται το τετραήμερο δράσης για το 1ο Πανελλήνιο OPEN πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R, που θα διεξαχθεί το διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου στο Δρέπανο

Το event διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Η διεξαγωγή του έχει τεράστια σημασία, καθώς είναι το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά την οριστική αναγνώριση του αθλήματος ως Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια!

Μάλιστα, το Kiteboarding (Aετοσανίδα) υπάγεται στο αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας και θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν και τα side events. Παράλληλα με τους αγώνες, θα διεξάγονται αγώνες επίδειξης, σεμινάρια για τα διάφορα στιλ του Kite, θα πραγματοποιηθεί μουσικό φεστιβάλ καθώς θα υπάρχουν live από γνωστές μπάντες όπως οι “Burger Project” και γνωστούς DJs,  σε συνδυασμό με street food και πολλά άλλα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, οι οποίοι εκτός από τον αγώνα, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε όλες τις δράσεις.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: