Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καινοτόμος εξοπλισμός για την καθαριότητα του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 17/11/2020

Τρεις  μικρές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή με εξαιρετικές αποδώσεις

|> Με νέο καινοτόμο εξοπλισμό ενισχύεται ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά,  στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του νευραλγικού αυτού τομέα.  Συγκεκριμένα ο Δήμος Πειραιά, προμηθεύτηκε τρεις νέες μικρές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή, οι οποίες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, καθώς είναι εύκολες στη διαχείριση, με μηδενικούς ρύπους, αθόρυβη λειτουργία και με δυνατότητα κίνησης σε πεζοδρόμια και το οδοστρώματα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση του στόλου και της υλικοτεχνικής υποδομής της υπηρεσίας Καθαριότητας, προκειμένου να γίνεται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, είπε ότι η χρήση τους βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, καθώς ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων γίνεται ασφαλέστερος, ευκολότερος, ταχύτερος και  αποτελεσματικότερος, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τον οδοκαθαρισμό.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: