Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στην Αθήνα το 1o IAPCO Edge Education Seminar (25-29/1)

Τουρισμος/Ταξιδια στις 24/01/2021

Υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό γεγονός – Είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού  

|> Στο πλαίσιο της στρατηγικής για εξωστρέφεια και ενίσχυση των συνεργειών, ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers), σε συνεργασία με τα τέσσερα γραφεία μέλη του διεθνούς οργανισμού IAPCO στην Ελλάδα (AFEA, CONVIN, ERA και ERASMUS), προετοίμασαν αναλυτικό φάκελο διεκδίκησης για την οργάνωση του διεθνούς σεμιναρίου, ο οποίος και υποβλήθηκε επιτυχώς στο δ.σ. του διεθνούς φορέα. Το σεμινάριο ανατέθηκε στην Ελλάδα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών του δ.σ. της IAPCO, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από άλλες χώρες μέλη του IAPCO. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από αύριο 25/1 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2021.

Το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό αυτό γεγονός που υποστηρίζει όλη η κοινότητα του επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού της χώρας μας, έχει την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του “This is Athens Convention and Visitors Bureau”, ενώ ο υπουργός Τουρισμού θα απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους κατά την έναρξη του σεμιναρίου.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ομιλητές-εισηγητές του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι κατέχουν υψηλές θέσεις σε κορυφαίες εταιρίες οργάνωσης συνεδρίων με διεθνή επιτυχημένη δραστηριότητα και μακροχρόνια πορεία στη διεθνή κοινότητα συνεδρίων.

Στόχος του HAPCO είναι αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο να σηματοδοτήσει την ομαλή και συντονισμένη επανεκκίνηση των συνεδρίων και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα που απαιτεί η συγκυρία.

  • Για συμμετοχές, κλικ ΕΔΩ
  • Για πληροφορίες για τον διεθνή φορέα, κλικ ΕΔΩ
  • Για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, κλικ ΕΔΩ
  • Λίστα και βιογραφικά ομιλητών, κλικ ΕΔΩ

Απάντηση